Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Brna míří evropská beachvolejbalová mládežnická špička

Od tohoto čtvrtka se na Sokolském koupališti v Brně uskuteční evropský šampionát v beachvolejbale hráčů do 18 let. V hlavní fázi turnaje se představí celkem dvaatřicet mužských a stejný počet ženských týmů, včetně šestice tuzemských reprezentantů.

Diváci se mohou těšit například na talentované české duo Marie-Sára Štochlová/Martina Maixnerová, které suverénně ovládlo i letošní UNIQA Mistrovství České republiky do 18 let nebo na další české mistry v této kategorii Matyáše Džavoronoka a Jiřího Sedláka. Turnaj se na brněnském koupališti uskuteční od čtvrtka 11. do neděle 14. srpna, a kromě výborné volejbalové podívané se mohou diváci těšit na celou řadu doprovodných akcí.

Několik českých párů se již na brněnských beachvolejbalových kurtech připravuje od začátku tohto týdne. Zatímco tým dívek bude kompletní až během středečního dne, chlapci si již pod vedením kouče Milana Džavoronoka poctivě připravují v areálu Sokolského koupaliště. 

Volejbalová veřejnost se může těšit na celou řadu vynikajících evropských dvojic mládežnické kategorie do 18 let. K vidění bude i šest českých párů. Kromě již zmiňovaných dvojic Štochlová/Maixnerová a Džavoronok/Sedlák se turnaje zúčastní i Tadeáš Tezzele s Jakubem Rulíškem, Patrik Maňas s Markem Holečkem či Tereza Baláková s Lucií Pokornou.

Kromě vrcholového volejbalu divákům zpříjemní dny v areálu Sokola Brno I rovněž bohatý doprovodný program. Jen namátkou se mohou fanoušci těšit třeba na řadu tanečních vystoupení, gastro akci či na nejrůznější soutěže od sponzorů. Pro nejmenší bude pak připraven také dětský turnaj, který vyvrcholí během nedělních finálových zápasů.

Vstupné je na celou akci zdarma. 

Tisková zpráva

 

Štítky Volejbal Brno, koupaliště, volejbal, Martina Maixnerová, Jiří Sedlák, Matyáš Džavoronok, Česko, Milan Džavoronok, Marek Holeček, Lucie Pokorná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Brna míří evropská beachvolejbalová mládežnická špička  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.