Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na hale Vodova je vše připraveno. Češi na úvod turnaje vyzvou Švédsko!

Dnešním dnem začíná prestižní turnaj Euro Floorball Tour – během tří dnů se proti sobě střetnou čtyři světová mužstva mužů a juniorů. Reprezentanty Česka, Švédska, Finska a Švýcarska čeká nabitý program a Vy musíte být u toho. Hned v prvním utkání totiž vyzvou čeští florbalisté několikanásobné mistry ze Švédska! Veškerá dějství se budou odehrávat ve sportovní hale Vodova.

Páteční dopoledne patřilo juniorské reprezentaci pod taktovkou Jiřího Jakoubka. Od deváté hodiny ranní nastoupil výběr České republiky proti Švédsku. Tehdy vsítil vítěznou branku střešovický Marek Beneš – ten se však v Brně představí v dresu mužské reprezentace. I dnes skončilo otevírací utkání turnaje Euro Floorball Tour, v němž nastoupili čeští hráči proti silnému švédskému výběru, vítězstvím domácího celku. Čechy hnalo více jak 750 výborných fanoušků, Švédsko ani jednou nevedlo o více než gól a nakonec podlehlo po nájezdech 5:4. Nová generace českých nadějí tak navázala na předchozí výhru z jarního MS v Helsingborgu.

Mužská reprezentace na posledním Euro Floorball Tour nevyhrála ani jedno utkání, a tak bude chtít před vlastními fanoušky zazářit. Přece jen výhru nad Švédy si Češi již jednou připsali, když je v České Lípě porazili na konci dubna minulého roku v poměru 6:5! Trenér české reprezentace Radim Cepek nominoval do Brna také pár nových tváří. První z nich je obránce Lukáš Kuncman z Bohemians, k němu se přidá vítkovické útočné duo Lukáš Hájek a Jan Šebesta. Premiéru si odbude navrátilec ze Švýcarska, nyní hráč superligového Chodova - Miloš Tyl. Českou svatyni bude střežit velezkušený Tomáš Kafka s Lukášem Součkem.

Od 11:45 se představí v hale Vodova juniorské reprezentace Finska a Švýcarska, jejichž mužští kolegové změří své síly od 20:30. Nenechte si ujít domácí akci Euro Floorball Tour a dorazte do sportovní haly Vodova vytvořit parádní atmosféru, buďte pro náš tým dalším hráčem na hřišti!
 

Zdroj: ceskyflorbal.cz

Štítky Švédsko, Euro Floorball Tour, Švýcarsko, Česko, Finsko, reprezentace, Brno, Jiří Jakoubek, Marek Beneš, Radim Cepek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hale Vodova je vše připraveno. Češi na úvod turnaje vyzvou Švédsko!  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.