Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vedení Komety trenérské ani hráčské změny nechystá

Žádné změny na trenérských postech ani v hráčském kádru nechystá vedení hokejistů Komety Brno, kteří prohráli šest extraligových utkání za sebou. Z posledních 16 zápasů Kometa pouze jednou získala tříbodové vítězství, přesto má kouč Zdeněk Venera dál důvěru funkcionářů.

„Před rokem jsme byli v podobné situaci. A dostali jsme se až do finále. Loni jsme Veneru oslavovali, přece nemůže být najednou špatným trenérem,“ řekl majitel Komety Libor Zábranský, který upřednostňuje jednání s chladnou hlavou.

„Potřebujeme v současné době klid, na ničím nepodložené spekulace přece nebudeme reagovat,“ tvrdí Zábranský, jenž věří, že se situace v nadcházejících dvou zápasech otočí a úspěch týmu psychicky pomůže.

Výsledkové nezdary neřeší Zábranský ani pokutami. „Hráči jsou motivovaní postupem do šestky, pokud se to nepodaří, tak sami pocítí finanční postih. Na hráčích i trenérech je jasně vidět snaha o bojovnost a zvrat současné situace. Pokuty by nic neřešily,“ dodal majitel klubu.

V hledáčku Komety není den před koncem přestupního termínu nová posila.

Netvrdím, že bychom se nerozhlíželi po případných posilách. Ale angažovat hráče po doléčení zranění do čtvrté řady nemá smysl. Muselo by se jednat o výraznou posilu. A takový hráč momentálně na trhu není,“ uvedl sportovní manažer Komety Pavel Zubíček.

Před reprezentační přestávkou čeká hokejisty Komety ještě páteční utkání v Českých Budějovicích, v neděli pak hostí Litvínov.

Zdroj: ČTK

Štítky Tipsport extraliga, HC Kometa Brno, lední hokej, změny, Zdeněk Venera, Pavel Zubíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedení Komety trenérské ani hráčské změny nechystá  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.