Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Trest byl zrušen! Kometa měla dnes hrát bez podpory kotle, fanoušci se však do sektoru E dostanou

Měla to být výstraha pro všechny fandy hokeje. Kometa dostala (spolu s Plzní) od hokejové ligy varovný ukazováček ve formě podmínky za chování fanoušků. Tuto podmínku však fandové porušili a vzápětí přišel trest. V dnešním utkání s Pardubicemi měli hrát modrobílí bez podpory kotle. Prezident hokejového svazu však trest zrušil.

Prezident hokejového svazu Tomáš Král zrušil rozhodnutí předsedy disciplinární komise ELH. „Využil jsem své pravomoci a rozhodl o zrušení rozhodnutí s tím, že o dalším postupu rozhodne valná hromada Asociace profesionálních klubů ledního hokeje,“ uvedl Král. Na nedělní utkání Komety s Pardubicemi tedy zůstane tribuna E brněnské DRFG Areny otevřena. Klub rychle spustil předprodej. Lístky jsou k zakoupení zde.

Prezident svazu současně inicioval svolání mimořádné valné hromady, která se sejde ve čtvrtek 8. 2. 2018.„Považuji za neúnosné, aby byly vedení soutěže a disciplinární komise extraligy vystavovány eskalujícím útokům za to, že plní řády, které navrhly a schválily kluby. Využil jsem proto své pravomoci a rozhodl o zrušení rozhodnutí s tím, že o dalším postupu rozhodne valná hromada APK LH, stejně jako tomu bylo v srpnu a v listopadu 2017,“ uvedl prezident svazu.

Autoři | Foto Kometa Brno, David Bernard

Štítky Komta, Pardubice, trest, odvolání, hokej, HC Dynamo Pardubice, HC Škoda Plzeň, valná hromada, Asociace profesionálních klubů ledního hokeje, Tomáš Král, Extraliga ledního hokeje, HC Kometa Brno, DRFG Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trest byl zrušen! Kometa měla dnes hrát bez podpory kotle, fanoušci se však do sektoru E dostanou  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.