Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kometa padla v Chomutově, i tak zůstává čtvrtá

Hokejisté Komety po vyrovnaném zápase 44. kola extraligy padli na ledě Chomutova. Modrobílí tak prohráli čtvrté z posledních pěti utkání. V tabulce však zůstávají na čtvrtém místě s těsným jednobodovým náskokem před pátými Vítkovicemi.

Góly v Chomutově padaly puze ve druhé třetině. Nejprve se ve 21. minutě prosadil domcí Smejkal a 5 minut na to ho napodobil Vondrka. Kometa doázala pouze snížit zásluhou Haščáka. Z vyrovnaného boje však brněnští odchází bez bodu.

Piráti Chomutov - HC Kometa Brno 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 21. Smejkal (Sklenář, Dietz), 26. Vondrka - 39. Vincour (Haščák). Rozhodčí: Hodek, Pražák - Gerát, D. Hynek. Vyloučení: 6:6. Bez využití. Diváci: 4562.

Chomutov: Š. Lukeš - Flemming, Dietz, Valach, Grman, Knot, Slovák - Vondrka, Smejkal, Koblasa - Skokan, Chlouba, Sklenář - Lauko, Huml, Poletín - Havel, Šťovíček, Dlouhý. Trenéři: V. Růžička st., Martínek a J. Šťastný.

Brno: Čiliak - O. Němec, Krejčík, Štencl, Malec, Bartejs, Vágner, Mikyska - M. Erat, J. Hruška, Zaťovič - Haščák, V. Němec, Vincour - R. Zohorna, Nahodil, Mallet - Vondráček, L. Čermák, Dočekal. Trenéři: L. Zábranský, Pokorný a Horáček.

Autoři | Foto Kometa Brno, Ivo Dostál

Štítky Kometa, Chomutov, prohra, Piráti Chomutov, MFK Vítkovice, HC Kometa Brno, FC Zbrojovka Brno, Vlastimil Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa padla v Chomutově, i tak zůstává čtvrtá  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.