Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kdo je zastaví? Kometa vyhrála posedmé v řadě. Venku obrala o body Litvínov

Sedm zápasů, sedm výher. Co se stalo s brněnskými hokejisty po vánočních svátcích, to můžeme jen tipovat. Ať už to však bylo cokoliv, měli by se toho držet! Brněnští hokejisté vyhráli posedmé v řadě když porazili Litvínov na jeho ledě

Litvínovští přitom měli o motivaci postaráno. Páteční duel s Kometou byl totiž premiérovým pro nového kouče, hokejovou legendu Jirku Šlégra. Jeho svěřenci mu ale moc radosti neudělali. Skórovat dokázali až ve třetí třetině, a to za stavu 3:0 pro Kometu. Za tu se v první třetině trefil Krejčík s Malletem, úspěšný zásah přidal ve třetí ještě Nečas.

V 50. minutě na něj ještě odpověděl Havlíček a snížil tak na dvoubrankové manko. Při závěrečném power play se však přesně trefil Dočekal a bylo vymalováno. Kometa si z Litvínova odváží tři body a v neděli si to v Třinci rozdá v přímém souboji o čtvrté místo s Oceláři.

HC Verva Litvínov - HC Kometa Brno 1:4 (0:2, 0:0, 1:2)

Branky a nahrávky: 50. Havlíček (M. Hanzl, L. Doudera) - 11. Krejčík (M. Erat, Nečas), 19. Mallet (Nečas), 50. Nečas (Krejčík, M. Erat), 59. Dočekal. Rozhodčí: Hodek, Kika - Ondráček, Pešek. Vyloučení: 8:4, navíc Havelka (Litvínov) 10 min. Využití: 0:2. Diváci: 4649.

Litvínov: Petrásek - Sörvik (30. L. Doudera), Kubát, Hunkes, Baránek, Z. Sklenička, Gula - Dufek, V. Hübl, F. Lukeš - M. Hanzl, Gerhát, Trávníček - Matoušek, Válek, Helt - Smolka, Havlíček, Havelka. Trenéři: Šlégr, D. Stránský, Weissmann a Skuhrovec.

Brno: Čiliak - O. Němec, Krejčík, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Barinka - M. Erat, J. Hruška, R. Zohorna - Vincour, H. Zohorna, Zaťovič - Mallet, Nečas, Havránek - Vondráček, L. Čermák, Dočekal. Trenéři: Zábranský a Pokorný.

 

 

Autoři | Foto Edvard Beneš, Kometa Brno

Štítky Kometa, Litvínov, výhra, série, HC Verva Litvínov, Vánoce, HC Oceláři Třinec, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo je zastaví? Kometa vyhrála posedmé v řadě. Venku obrala o body Litvínov  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.