Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bratři Zohornové rozhodli! Kometa si z Pardubic veze tři body

Do Vánoc bída, po Vánocích se už zase blýská na lepší časy. Komety dnes podruhé za sebou vyhrála, z ledu Pardubic si veze tři body za výhru 2:0. Lví podíl na ni mají bratři Zohornové - jediní střelci zápasu. V tabulce Kometa okupuje 6. místo, na 5. Olomouc ztrácí pouhý bod. K tomu mají navíc brněnští borci zápas k dobru.

Do brněnské brány se opět postavila nová zámořská posila Marek Langhamer. A byl to pro Marka start památný - po úspěšných 14 zásazích si připsal svou první extraligovou nulu kariéry!

V pardubické Tipsport aréně čekali diváci na první gól až do 17. minuty. Eratovu nabídku tečoval Radim zohorna a modrobílé šály zavlály poprvé - 0:1. I v následujících dvaceti minutách vévodili pardubickému ledu spíš brněnští hráči. Ruce přitom radostně zvedali ještě jednou - po krásném zakončení Lukáše Nahodila dorazil pohodlně kotouč do brány a zároveň druhý hřebíček do pardubické tříbodové rakve Hynek Zohorna.

K pořádnému tlaku zaveleli hráči Dynama až v závěrečných minutách. Trenéři brankářů pardubické juniorky a jejich farmy v Chrudimi se přitom museli pořádně kousat do rtů - odvedli totiž dobrou práci a jejich bývalý svěřenec (nyní v brněnské kase) Marek Langhamer je za odměnu likvidoval jedním jistým zákrokem za druhým. Kometa si vítězství pohlídala, z východu Čech si veze tři body a na poslední zápas letošního kalendářního roku si v sobotu zajede do Vítkovic. 

 

Autoři | Foto Kometa Brno, Roman Kantor

Štítky Kometa, Pardubice, výhra, HC Dynamo Pardubice, Vánoce, SK Sigma Olomouc, Marek Langhamer, Tipsport, Lukáš Nahodil, MFK Vítkovice, Hynek Zohorna, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bratři Zohornové rozhodli! Kometa si z Pardubic veze tři body  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.