Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na východě Čech góly nepadaly. Kometa v Hradci prohrála až na nájezdy

Žádné gólové hody se nekonaly. Čtvrtá Kometa držela na ledě hradeckého Mountfieldu bezbrankovou remízu celých šedesát, respektive sedmdesát minut. O dělbě bodů rozhodly až nájezdy. V nich Brňané inkasovali dvakrát, zatímco pouze jednou. Kometa si tak z východu Čech veze jeden bod, v tabulce kvůli tomu spadla na páté místo.

V Hradci v neděli excelovali především brankáři. Domácí Rybár v zápase pochytal 24 střel modrobílých, slovenský čaroděj Marek Čiliak dokonce neskutečných 39! 

Nájezdy začali lépe brněnští, když hned ten úvodní proměnil střelou mezi betony Saša Mallet. Hradečtí čekali na srovnávací branku až do čtvrtého kola nájezdů. A čekání se jim vyplatilo. Čiliaka překonal chytrou kličkou Červený. Brněnští mezitím marně pálili na Rybára. V posledním nájezdu se pak blýskl domácí Džerinš. Při jízdě na Čiliaka se mezi kruhy otočil zády a kulišáckou střelou bekhendem zády k bráně nasadil Čiliakovi jesle.

Jeho finta tak přinesla Hradci bod navíc a upevnění druhého místa v tabulce. Kometa naopak kvůli výhře Vítkovic v Olomouci spadla na pátou příčku.

Foto Kometa Brno, Stanislav Souček

Štítky Česko, FC Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, Brno, Marek Čiliak, SK Sigma Olomouc, MFK Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na východě Čech góly nepadaly. Kometa v Hradci prohrála až na nájezdy  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.