Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kometa doma nezvládla souboj o třetí místo. S Třincem prohrála o gól

Brněnští hokejisté vyzvali doma v předehrávce 27. kola v přímém souboji o třetí místo Oceláře z Třince. Přestože měli brněnští v zápase dobře našlápnuto, kvůli poslední třetině na body nedosáhli a Třinec jim tak na třetím místě odskočil už na pět bodů.

„Je kruté dostat v poslední minutě branku v situaci, kdy jsme bránili čtyři proti třem. To nejdůležitější ale bylo v tom, že jsme neproměnili spoustu šancí, které jsme měli. Proto jsme dnes prohráli," prohlásil asistent trenéra Komety Petr Haken.

První třetina přinesla sice rychlý a částečně i útočný hokej, nikoliv však branku. Ve druhém dějství se Kometa poprvé rozzářila. Ve 31. minutě se dostal k odraženému puku Horký - 1:0 pro Brno. Modrobílé šály však nevlály nijak dlouho. O minutu později překonal Čiliaka střelou od modré brněnský kat Martin Růžička.

Kometa však dokázala získat vedení zpět. V oslabení se uvolnil Erat se Zaťovičem, druhý jmenovaný pak zasunul puk do kasy - 2:1 pro Brno.

Do třetí třetiny zak šla Kometa s náskokem jedné branky. Ten vydržel bohužel jen do 47. minuty, když Ciencialovu ránu před Čiliakem šťastně tečoval Chmielewski. A pro Brno bylo ještě hůř. V samém závěru ho totiž popravil třinecký Martin Růžička.

Foto Ivo Dostál, Kometa Brno

Štítky HC Oceláři Třinec, HC Kometa Brno, Martin Růžička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa doma nezvládla souboj o třetí místo. S Třincem prohrála o gól  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.