Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kometa doma v prodloužení porazila Spartu a je jen o skóre druhá

Hokejisté Komety dokázali podruhé v sezóně porazit Spartu. Tentokrát na to však potřebovali víc než základních šedesát minut. V prodloužení vystřelil dva body Jan Hruška. Sparťané hráli poprvé pod staronovým koučem Výborným. Kometa díky výhře okupuje o skóre druhé místo.

Modrobílí do zápasu vlétli plnou parou. Vyprodanou DRFG Arenu poprvé rozburáceli už v 6. minutě. V přesilovce sse prosadil navrátilec z NHL Martin Nečas. Kometa poté pokračovala v tlaku, i přes řadu slibných šancí si už do konce třetiny gól nepřipsala. Naopak na druhé straně udeřil v 18. minutě ujel Andrej Kudrna a bylo vyrovnáno.

Také druhé dvacetiminutovka začala lépe pro domácí. A opět to bylo šestá, tedy dvacátá šestá minuta, kdy zavlály modrobílé šály. Na sparťanského brankáře se vydal Saša Mallet a Hynek Zohorna. Ti si hostujícího gólmana pohodlně vychutnali - Zohorna zakončoval na 2:1. Kometa pak opět po brance neproměnila jasné tutovky na zvýšení, a Sparta trestala. Přesilovku využil v 35. minutě Forman. Do třetího dějství se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Poslední dvacetiminutovka se nesla v duchu bojovného hokeje. Vynikající výkon podávali oba brankáři. Třetí třetina  skončila bez branek a šlo se do prodloužení. V něm už po necelých dvou minutách Hynek Zohorna krásně našel Jan Hrušku, který chytrou střelou mezi Honzíkovy betony zajistil Kometě dvoubodovou výhru.

Foto Kometa Brno, Roman Kantor

Štítky AC Sparta Praha, HC Kometa Brno, Jan Hruška, Hynek Zohorna, National Hockey League, DRFG Arena, Martin Nečas, Andrej Kudrna, Ondřej Němec, Marek Čiliak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa doma v prodloužení porazila Spartu a je jen o skóre druhá  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.