Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lístky na finále Komety se na internetu vyprodaly za pět minut, předprodej pro permanentkáře pokračuje

V úterý byl spuštěn internetový prodej vstupenek na domácí třetí a čtvrté finálové utkání s Libercem. Všech 600 lístků, které byly k dispozici v síti Ticketportal, byly beznadějně vyprodány za pět minut. Nyní probíhá předprodej pro permanentkáře, který skončí v pátek. Od soboty začne volný prodej.

V pátek vypukne finálová série play off extraligy na ledě Liberce, doma se Kometa představí v úterý a ve středu. Permanentkáři Komety mají možnost si své karty dobít buď na hlavní pokladně DRFG Areny, nebo přes internetovou síť Tickeportalhttp://www.ticketportal.cz.

Cenová hladina lístků začíná na 800 korunách na stání pro permanentkáře, 850 korun pro ostatní. Za sezení zaplatí permanentkáři 120, ostatní 1250 korun.

Do pátku bude probíhat předprodej pro permanentkáře na internetu i na hlavní pokladně DRFG Areny. Přeprodej se uzavře v pátek o 16. hodině. Od soboty začíná volný prodej, přičemž v neděli a pondělí bude prodej uzavřen. Případný doprodej je naplánován na pondělí a úterý 18. a 19. dubna.

Podobné informace najdete na webu Komety Brno.

Štítky Liberec, Ticketportal SK, DRFG Arena, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lístky na finále Komety se na internetu vyprodaly za pět minut, předprodej pro permanentkáře pokračuje  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.