Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Libor Zábranský končí na lavičce Komety

Majitel a zároveň dosavadní hlavní trenér Komety Libor Zábranský na lavičce svého klubu končí. Po dvou mistrovských titulech a letošní semifinálové účasti se chce Zábranský víc věnovat managementu. O svém nástupci sám intenzivně jedná.

Majitel Komety Libor Zábranský vedl brněnský tým nepřetržitě od února 2016, kdy na post hlavního kouče rezignoval Alois Hadamczik. „Vždycky jsem říkal, že budu tam, kde mě bude Kometa potřebovat nejvíc. Teď to necítím tak, že mě nejvíc potřebuje na střídačce, ale zejména směrem k výstavbě multifunkční arény je moje účast nutná se stoprocentním nasazením," prohlásil Zábranský.

Zábranský také předestřel, že v managementu Komety dojde k několika změnám. „Převezmu zpátky některé kompetence, které jsem po mém nástupu na střídačku delegoval na jiné zaměstnance Komety. Věřím, že z více adeptů vyberu správně a změny Kometu posunou zase dál,“ uvedl Zábranský.

Na otázku, kdo se stane novým hlavním koučem Komety, bude moravský klub znát odpověď do čtrnácti dní. „O nástupci na tuto pozici jednám s více adepty. Oficiálně bude vše oznámeno, až budou veškerá jednání uzavřena a podepsána. Osobně bych rád do 14 dnů měl jednání o realizačním týmu včetně obsazení hlavního kouče uzavřena,“ uzavřel odstupující trenér a majitel.

Foto Kometa Brno

Štítky Libor Zábranský, Kometa, trenér, lavička, konec, Alois Hadamczik

Libor Zábranský končí na lavičce Komety  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.