Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO/GÓLY: Kometa doma s Libercem padla. Bílí Tygři vedou v semifinále 2:1 na zápasy

Nesmírně vyrovnaný hokej nabízí semifinálová bitva mezi brněnskou Kometou a Libercem. Po dvou remízách pod Ještědem a jedné výhře v prodloužení na každé straně se duel přesunul do Brna. A také v DRFG Areně byli diváci svědky nesmírně vyrovnané bitvy, která však poprvé v sérii nedospěla do prodloužení. Bílí Tygři vyhráli v Brně 2:1.

Domácí vstoupili do třetího semifinálového zápasu nejhůře, jak mohli. Bílí Tygři totiž udeřili už po 69 vteřinách hry, kdy se před Čiliakem objevil osamocený Michal Birner a vystřelil brněnskému brankáři teploměr z prostoru pod levou rukou – 0:1. 

Kometa odpověděla ve 12. minutě. Martin Erat přistrčil na modré puk Ondřeji Němcovi a brněnský šuter pumelicí vymetl pavučinu Willovy brány – 1:1.

Na další gól si diváci ve vyprodané DRFG Areně počkali až do třetí třetiny. A domácí modrobílé šály z tohoto gólu rozhodně radost neměly. Ve 46. minutě totiž při vlastní přesilovce na polovině hřiště ukradli liberečtí puk Martinu Eratovi a samostatný nájezd na Čiliaka Jaroslav Vlach zkušeně proměnil – 1:2.

Kometa si pak v závěru vytvořila nebezpečný tlak, libereckého brankáře Will však Brňané překonat nedokázali. Kometa tak v semifinálovém duelu prohrává 2:1 na zápasy. Vyrovnat se pokusí v pondělí večer opět na domácím ledě.

Foto Kometa Brno, Jiří Grulich

Štítky Kometa, Liberec, semifinále, Bílí Tygři Liberec, FC Zbrojovka Brno, DRFG Arena, Ještěd, Michal Birner, Martin Erat, Ondřej Němec

VIDEO/GÓLY: Kometa doma s Libercem padla. Bílí Tygři vedou v semifinále 2:1 na zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.