Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Kometa je krůček od titulu. V druhém domácím zápase porazila Třinec 5:2

Po úspěšném prvním domácím zápase Brno opět slaví! Třinec dnes porazila vysoko 5:2 a ve finálové sérii ji dělí jediná výhra od titulu mistra ligy.

Natěšené a do posledního místa vyprodané Rondo si zařvalo už po třech minutách hry. V mezikruží se nádherně uvolnil Martin Erat a nekompromisní ranou vymetl víko třinecké branky - 1:0.

Brněnská radost však netrvala dlouho. V 6. minutě šikovně a možná i se štěstím srazil Rostislav Vlach Krajíčkovo nahození a Čiliak neměl šanci - 1:1.

Jenže Kometa šla za vítězstvím nesmírně hladově. Ve 14. minutě první třetiny vyslal pohotový projektil směrem ke třinecké kasé Hynek Zohorna a Brno slavilo - 2:1.

Jak Kometě letos nejdou přesilové hry, tak to dnes kluci nahradili hrou v oslabení. Při jednom z nich totiž ujel Hynek Zohorna se Sašou Malletem a druhý jmenovaný krásným blafákem poslal Hrubce na střídačku - 3:1.

Z boje se neutíká! Řekli si po třetím góle třinečtí a minutu nato si vykřesali jiskru naděje - Čiliak s velmi omezeným výhledem nedokázal zabránit Krajíčkově střele - 3:2.

Borci ze Štatlu se ale jen tak zlomit nenechali. K odraženému puku se pár minut před koncem druhé třetiny dostal střelec důležitých gólů Tomáš Vincour a nádhernou střelou poslal Brna zpět do dvoubrankového vedení - 4:2!

Ve třetí třetině si Brňané zkušeně hlídali střed hřiště a vlastní třetinu, k Čiliakovi se tak protihráči dostávali těžko. Třešničku na dortu pak nasadil dvě a půl minuty před koncem gólem do prázdné Martin Dočekal. Kometa si tak v neděli v Třinci může vystřílet titul!

Autoři | Foto Kometa Brno

Štítky Kometa, Třinec, finále, výhra, HC Oceláři Třinec, HC Kometa Brno, Hynek Zohorna, Martin Erat, Rostislav Vlach, Tomáš Vincour, Martin Dočekal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kometa je krůček od titulu. V druhém domácím zápase porazila Třinec 5:2  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.