Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: O krok blíže k semifinále! Kometa doma přejela Vítkovice 4:0

První třetina jako z říše snů! Kometa doma nasázela Vítkovicím v úvodní dvacetiminutovce tři góly, ve druhé přidala čtvrtý a je jen pouhý krok před branami semifinále.

Gólový účet otevřel už v 7. minutě Petr Holík, když bekhendovou dorážkou houslemi překonal ostravského brankáře - 1:0.

A brněnský brankostroj se tím rozjel naplno! Minutu a půl nato uspěl na druhý pokus střelou pod víko Tomáš Vincour - 2:0 pro Brno.

Dokonalou první třetinu k jejímu konci uzavřel krásným gólem Jan Hruška. Kometa si do kabin odnesla vedení 3:0.

Do branky Vítkovic se od druhé třetiny postavil Daniel Dolejš a měl plné ruce práce. Na Eratovu střelu však nestačil - Kometa vedla ve 22. minutě už 4:0.

Stav 4:0 svítil ve vyprodané DRFG Areně i po konci třetí třetiny. Mistři ligy z Brna tak udělali důležitý krok k obhajobě titulu a ve čtvrtfinále s Vítkovicemi už vedou 3:0 na zápasy. Pokud zítra na domácím ledě vyhrají, postoupí mezi poslední čtyři týmy v boji o titul mistra ligy.


HC Kometa Brno - HC Vítkovice Ridera 4:0 (3:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. P. Holík (Zaťovič), 9. Vincour (P. Holík, Štencel), 19. J. Hruška (Zaťovič, Štencel), 22. M. Erat (H. Zohorna, J. Krejčík). Rozhodčí: Hribik, Pešina - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 8:10. Využití: 1:0. Diváci: 7700 (vyprodáno). Stav série: 3:0.

Sestavy:

Brno: Čiliak - O. Němec, Štencel, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec, Barinka - M. Erat, J. Hruška, R. Zohorna - Vincour, P. Holík, Zaťovič - H. Zohorna, Nečas, Mallet - Haščák, L. Čermák, Dočekal. Trenéři: L. Zábranský st., Pokorný a Horáček.

Vítkovice: Bartošák (21. Dolejš) - Sloboda, Klok, Baranka, Hrbas, Trška, Výtisk, Urbanec - Dej, Lev, Olesz - Kucsera , O. Roman, D. Květoň - P. Zdráhal, Mahbod, Bartovič - Szturc, Š. Stránský, Kurovský. Trenéři: Petr a Trnka.

Autoři | Foto Kometa Brno

Štítky Kometa, Vítkovice, čtvrtfinále, play off, výhra, MFK Vítkovice, Petr Holík, semifinále, FC Zbrojovka Brno, Tomáš Vincour, Jan Hruška, Daniel Dolejš, HC Kometa Brno, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: O krok blíže k semifinále! Kometa doma přejela Vítkovice 4:0  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.