Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zbrojovka dolaďuje příchod útočníka Markoviće

S fotbalisty Zbrojovky Brno by měl ve středu odletět na herní soustředění i srbský útočník Miroslav Marković z Českých Budějovic. Jednání obou klubů dospělo do závěrečné fáze, dolaďují se už detaily působení třiadvacetiletého hráče v Brně.

Zbrojovka naopak ukončila testování bývalého olomouckého útočníka Vojtěcha Schulmeistera, který hrál naposledy v Apeldoornu. Nizozemský druholigový klub před necelými třemi týdny vyhlásil bankrot a Schulmeister se stal volným hráčem.

„V jednání o získání Markoviće jsme vyřešili všechny záležitosti, které bránily dohodě,“ uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Zbrojovky Zdeněk Kudela.

Marković má zkušenosti s českým i slovenským fotbalem. V létě 2008 přišel do Baníku Ostrava, který jej po roce uvolnil na hostování do druholigové Vlašimi. Od léta 2010 byl na Žižkově, odkud přestoupil v červenci 2011 do Dukly Praha.

Po půlroce odešel na hostování do Ružomberku. Loni v létě zamířil do Českých Budějovic, kde na podzim odehrál 15 zápasů a vstřelil tři branky.

Zdroj: ČTK
Foto: www.skcb.cz

Štítky FC Zbrojovka Brno, přestup, útočník, Miroslav Marković, SK Dynamo České Budějovice, fotbal, léto, FC Baník Ostrava, FK Viktoria Žižkov, FK Dukla Praha, Apeldoorn, Vlašim, Ružomberok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka dolaďuje příchod útočníka Markoviće  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.