Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Švancara opouští Zbrojovku

Výrazná hvězda a oblíbenec brněnských fanoušků Petr Švancara opouští FC Zbrojovka Brno. Mercedes, jak jej fanoušci znají a rádi jmenují, v poslední době často zahříval lavičku.

"V úterý 4. června došlo k jednání mezi vedením klubu FC Zbrojovka Brno, který zastupovali pánové Václav Bartoněk, Zdeněk Kudela a Ludevít Grmela na straně jedné a hráčem Petrem Švancarou na straně druhé. Obě strany si sdělily svoje představy o vztahu klub a hráč v příští sezoně. Vzhledem k rozdílnostem v těchto představách dospěly obě strany ke společnému závěru a tím k dohodě o změně angažmá hráče."  

Tisková zpráva klubu poměrně stroze popsala to co už fanoušci delší dobu tušili. Po několika mediálních výrocích hráče na adresu vedení klubu se dal takový krok čekat. 

Po odchodu ze Zbrojovky, která za útočníka nebude požadovat odstupné, by Švancara chtěl i nadále hrát v nejvyšší soutěži. "Má jednu nabídku z první a jednu z druhé ligy," citoval server iSport Kudelu.

Švancara je odchovancem Brna, v minulosti působil také ve Slavii Praha, Opavě, Viktorii Žižkov, Slovácku a Interu Bratislava. V české lize odehrál 288 zápasů a dal 56 branek.

Štítky Petr Švancara, FC Zbrojovka Brno, Mercedes-Benz, Ludevít Grmela, SK Slavia Praha, FK Viktoria Žižkov, SFC Opava, 1. FC Slovácko, FK Inter Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Švancara opouští Zbrojovku  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.