Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Kouzlo nového kouče funguje skvěle! Zbrojovka vyhrála mimořádně důležitý zápas v Jihlavě

Dva vyhrané zápasy, šest bodů a zima v relativním psychickém klidu. Taková je bilance posledních týdnů ve zbrojovácké kabině. Kouzlo nového trenéra Romana Pivarníka zafungovalo, Brno vyhrálo mimořádně důležitý zápas v Jihlavě a v tabulce poskočila na 12. místo.

Na stadionu v Jiráskově ulici se hrál opticky vyrovnaný fotbal, avšak s množstvím nepřesností. První zajímavou možnost měl na svědomí domácí Keresteš, který si naběhl na Nového přetažený centr a prudkou ranou nechal vyniknout Melichárka. Góly v pátek stříleli jen Brňané. Zbrojováci dokázali během prvního poločasu potrestal nedůraz v jihlavské defenzívě. Ve 30. minutě se jednoduchou kombinací dostal míč k Vraštilovi, který našel hlavu ideálně postaveného Michala Škody - 1:0. Druhou branku si hosté nechali na konec poločasu, když Ziglovu vyraženou střelu usměrnil do branky opět Škoda.

Na začátku druhého poločasu svoje štěstí neprve zkusil Záviška, pak vyslal krásnou střelu Ikaunieks, hostující brankář byl ale pokaždé na místě. Zbrojovka si už zbytek zápasu celkem v klidu pohlídala. 

Autoři | Foto Zbrojovka Brno

Štítky FC Vysočina Jihlava, FC Zbrojovka Brno, Roman Pivarník, Michal Škoda, HC Škoda Plzeň, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kouzlo nového kouče funguje skvěle! Zbrojovka vyhrála mimořádně důležitý zápas v Jihlavě  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.