Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zbrojovka vyzve v sobotu doma Hradec Králové. S Drbnou můžete na zápas zadarmo!

Fotbalisté Zbrojovky vyzvou v sobotu před domácími diváky tým z Hradce Králové. Na východočechy nyní Brňané ztrácí pět bodů. Domácí vítězství by tak Brno mohlo posunout blíže k vytouženým barážovým pozicím.

Votroci se po pozvolném startu soutěže rozjeli a zvítězili čtyřikrát v řadě, což jim zaručuje aktuálně třetí pozici. Na Brňany mají náskok pěti bodů, Zbrojováci se ovšem pokusí navázat na loňské vzájemné bitvy - v obou dokázali zvítězit.

Pro letošní sezónu klub připravil novinku, která by měla zlepšit úroveň občerstvení na zápasech. Jedná se o takzvanou Pivní zónu, nalézající se za krytou západní tribunou. Její součástí bude pouze a jen točené pivo.

Další novinkou je obnovení dětského koutku (sektor U) s obsluhou a hlídáním. Jeho součástí je třeba skákací hrad, branky na fotbal, stolky na malování a neschází samozřejmě speciální občerstvení pro děti.

Také letos je pro diváky na Srbské nachystána poločasová soutěž v přesnosti střelby. Jejím hlavním partnerem je společnost Pohanka & Co. – hodinky a klenoty, která do soutěže věnuje jako hlavní cenu luxusní pánské hodinky značky Christian Paul. Ani zbylí soutěžící ale nepřijdou zkrátka - čekají na ně vouchery na zboží od firmy NIKE a další ceny.

S Drbnou máte již tradičně možnost soutěžit o vstupenky pro dva lidi. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování!

VYHRAJTE VSTUPENKY PRO DVA NA ZÁPAS ZBROJOVKA - HRADEC KRÁLOVÉ

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky zbrojovka, hradec, vstupenky, soutěž, FC Hradec Králové, FC Zbrojovka Brno, Brno, Nike, Christian Paul

SOUTĚŽ: Zbrojovka vyzve v sobotu doma Hradec Králové. S Drbnou můžete na zápas zadarmo!  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.