Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbalový nováček z Líšně vyhrál v Chrudimi a dočasně vede druhou ligu

Zatímco fotbalisté Zbrojovky po dvou kolech nové sezóny spíše tápou, nováček soutěže z Líšně najíždí na euforickou vlnu. Po domácí remíze s Varnsdorfem bodovali tentokrát Marvani naplno. Třemi góly v druhém poločase vyloupili Chrudim a díky skutečnosti, že ještě není odehráno celé kolo, se usadili dočasně v čele tabulky druhé nejvyšší ligy.

Utkání přitom pro Marvany nezačalo nijak slavně. Chrudimští totiž skórovali už ve 4. minutě, kdy se trefil Janoušek. Tento stav vydržel až do poločasu.

Ve druhé půli však Marvani zaveleli k mohutnému obratu. Nejprve v 53. minutě srovnal David Krška na 1:1. Zápas pak o pouhé 4 minuty později otočil Marek Vintr - hráč, který ještě před týdnem oblékal dres Zbrojovky a do Líšně zamířil tento týden na hostování. 

Líšeň pak vítězství potvrdila ještě gólem Rolinka v nastavení a z východu Čech si veze tři body. Díky tomu se také nováčci prozatím usadili na čele tabulky, většina zápasů druhého kola se odehraje během soboty a neděle. Zbrojovka je zatím se dvěma body šestá.

Štítky SK Líšeň, druhá liga, vedení, Chrudim, Líšeň, FC Zbrojovka Brno, FK Varnsdorf, David Krška, Marek Vintr, Česko, fotbal

Fotbalový nováček z Líšně vyhrál v Chrudimi a dočasně vede druhou ligu  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.