Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Přesně za týden se Zbrojovka porve v baráži o první ligu. Permanentkáři mají zápas zdarma

Fotbalisté Zbrojovky mají nakročeno k vytouženému cíli sezóny – po roční pauze se opět podívat mezi fotbalovou elitu do první ligy. K tomu však potřebují projít baráží, ve které vyzvou někoho z dvojice Bohemians – Příbram. Ačkoliv se zápas hraje až 29. května, lístky začínají rychle ubývat. Zbrojovka si navíc pro fanoušky připravila překvapení.

Držitelé permanentek můžou na zápas na Srbské v rámci nadstavby sezóny zdarma. Pro všechny ostatní zůstává vstupné na symbolické stokoruně. Lístky jsou k objednání online na tomto odkazu.

Že je o zápas mezi fanoušky značný zájem, potvrdil i mluvčí Zbrojovky Martin Lísal. „Ačkoliv soupeře ještě neznáme, předprodej jsme spustili s předstihem už dnes ráno a za tu dobu se již prodalo přes tisíc vstupenek," prohlásil Lísal. 

Pokud by podle Lísala tempo předprodeje nepolevovalo, klub je připraven otevřít i sektory za bránou (R, S a T), které od loňské sezóny nevyužívá.

Baráž o první ligu začne ve středu 29. května od 18 hodin. O soupeři Brna rozhodnou výsledky utkání Příbram – Dukla Praha a Bohemians – Opava. Brno vyzve jednoho z vdvojice Příbram – Bohemka.

Foto Petr731.rajce.net

Štítky zbrojovka, baráž, vstupenky, FC Zbrojovka Brno, Bohemians 1905, 1. FK Příbram, FK Dukla Praha, SFC Opava

Přesně za týden se Zbrojovka porve v baráži o první ligu. Permanentkáři mají zápas zdarma  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.