Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Zbrojováci si konečně udělali radost! Chrudim doma přejeli 3:0

Fotbalisté Zbrojovky udělali sobě i svým fanouškům poprvé v nové sezóně opravdovou radost. V nedělním zápase na Srbské porazili Chrudim s přehledem 3:1. Dvakrát se trefil Bariš, jeden zářez si připsal letošní nejlepší střelec Lukáš Magera.

Brňané sice vstoupili do zápasu aktivněji, ale minimálně prvních 20 minut se na Srbské nic zajímavého nedělo. Domácí hrozili především z pravé strany, odkud ve 39. minutě nepřišla i přihrávka na Bariše, který posadil krásnou technickou ránu zpoza vápna až za vzdálenější tyč Mrázkovy brány - 1:0.

Začátek druhého poločasu však Zbrojováci výrazně zaspali. Východočeši se tak už ve 47. minutě jednoduše dostali až do nebezpečné situace v malém vápně a Dušan Melichárek se musel vytasit s excelentním zákrokem.

Na hráče v červeném zapůsobila tato situace jako facka na probuzení a převzali opratě do vlastních rukou. V 59. minutě přišla série standardek v okolí chrudimského vápna. Bartolomeu skvělými míči nacházel spoluhráče. Nadvakrát to nevyšlo, potřetí už se radoval nejlepší střelec Brna Lukáš Magera. Pro novou letošní posilu to tak byl třetí gól ve třech zápasech.

Magerův gól na 2:0

Třešničku tříbodové radosti pak po krásné akci z 83. minuty nasadil druhým gólem v zápase Bariš.

Bariš zakončoval krásnou akci na 3:0, autor: René Rudzan

Zbrojovka doma v klidu porazila Chrudim 3:0 a v tabulce se posunula na 7. místo. V jejím čele jsou hned čtyři týmy s 9 body: Jihlava, Hradec, České Budějovice a Ústí n. Labem. Zbrojovka sehraje příští zápas na půdě pražské Viktorky Žižkov.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky Zbrojovka, Chrudim, výhra, FC Zbrojovka Brno, Lukáš Magera, Brno, Dušan Melichárek, FK Viktoria Žižkov, FC Hradec Králové, SK Dynamo České Budějovice, FC Vysočina Jihlava, FK Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zbrojováci si konečně udělali radost! Chrudim doma přejeli 3:0  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.