Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zpátky na zem. Po povedeném úvodu jara doma Zbrojovka vyhořela s Mladou Boleslaví

Předzápasová očekávání byla jasná. Zbrojovka zatím v jarní části porazila výborně hrající Olomouc a dokázala venku oloupit o body i Spartu. Mladá Boleslav na druhou stranu prohrála šestkrát v řadě. Po prvním poločase v Brně bylo však vymalováno. Hosté proměnili tři šance po sobě a Zbrojovka doma utrpěla bolestnou prohru. Kvůli výhře Jihlavy i Slovácka a ztrátě bodů s Boleslaví okupuje opět sestupové pásmo.

Boleslav měla start do utkání jako z říše snů. Už ve druhé minutě se k odraženému balonu dostal Jiří Valenta a poslal míč pod břevno Melichárkovy brány. Vzápětí mohl vyrovnat Krejčí, jeho hlavička však minula branku o centimetry.

Poté se o slovo přihlásil opět hostující Valenta, který si po centru z levé strany opět našel svůj gólový prostor a znovu se nemýlil - 2:0 pro hosty. A Valenta popravil Zbrojovku i potřetí. Tentokrát však "pouze" přihrával pěkným centrem na Pauschka - 3:0 a bylo vymalováno. 

Ve druhé půli se Zbrojováci snažili stav zvrátit. Ani šance Škody či Acosty ale gólem neskončily. Zbrojovka tak doma utrpěla velmi bolestnou porážku. V příštím kole si bude chtít napravit chuť na hřišti Liberce.


Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 0:3 (0:3)

Branky: 2. a 19. Valenta, 30. Pauschek. Rozhodčí: Houdek - Moláček, Kříž. ŽK: Šušnjar, Kateřiňák (oba Boleslav). Diváci: 4122.

Brno: Melichárek - Sukup, Pavlík, Kijanskas, Lutonský - Polák (25. Sedlák) - Acosta, Kratochvíl (80. Pilík), Krejčí (46. Škoda), Juhar - Bazeljuk. Trenér: Pivarník.

M. Boleslav: Polaček - Pauschek, Takács, Šušnjar, Křapka - Hubínek, Jánoš - Konaté (68. Ladra), Valenta (86. Kateřiňák), Přikryl (75. Sus) - Komličenko. Trenér: Weber.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky Zbrojovka, Mladá Boleslav, prohra, BK Mladá Boleslav, FC Zbrojovka Brno, HC Kometa Brno, Jiří Valenta, AC Sparta Praha, SK Sigma Olomouc, 1. FC Slovácko, FC Vysočina Jihlava, HC Škoda Plzeň, FC Slovan Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpátky na zem. Po povedeném úvodu jara doma Zbrojovka vyhořela s Mladou Boleslaví  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.