Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fotbal

SOUTĚŽ: Zbrojovka vyzve v sobotu doma Hradec Králové. S Drbnou můžete na zápas zadarmo!

Fotbalisté Zbrojovky vyzvou v sobotu před domácími diváky tým z Hradce Králové. Na východočechy nyní Brňané ztrácí pět bodů. Domácí vítězství by tak Brno mohlo posunout blíže k vytouženým barážovým pozicím.

Líšeň doma poprvé za tři body. Marvani porazili Prostějov rozdílem tří branek

Brněnský klub z Líšně si po hořké porážce v městském derby na Zbrojovce doma spravil chuť. Schytal to Prostějov, který z Brna odjel se třemi obdrženými brankami a žádnou vstřelenou. Marvani zároveň přerušili šňůru domácích zápasů bez výhry a...

Drama až do konce. Zbrojovka kvůli brance z poslední minuty prohrála v Jihlavě 3:2

Drama až do posledních vteřin nabídlo páteční kolo Fortuna Národní Ligy. Zbrojovka vyjela na hřiště Jihlavy s cílem oloupit celek z Vysočiny o tolik potřebné body. Gólově atraktivní duel vygradoval především v závěru - tři minuty před koncem...

Brno odkoupí sportovní areál v Ivanovicích za 45,5 milionu korun

Ve středu 11. září odsouhlasili brněnští radní koupi sportovního areálu v Ivanovicích. Ke koupi ho nabídl dosavadní vlastník pozemků, kterým je Tréninkové centrum mládeže 1. FC Brno, s. r. o.

Brněnské derby ovládla Zbrojovka. Marvany porazila před zaplněnou Srbskou 2:0

Brno zažilo po letech opět městské fotbalové derby. Zbrojovka vyzvala na Srbské líšeňské Marvany a před zaplněnými tribunami zvládla úlohu favorita. Díky trefám Pázlera a Magery doma porazila Líšeň 2:0.

Brněnské šampionky vstupují do nové sezóny. Hráčky amerického fotbalu z Amazons Brno se porvou o další titul

Amazonky z Brna nepoužívají k boji luk ani kopí, ale chrániče a promyšlenou taktiku. Trojnásobné mistryně republiky v americkém fotbale zahájily sezónu. První zápas se odehraje už tuto neděli a hráčky se rovnou předvedou v nových dresech.

SOUTĚŽ: Brno čeká poprvé ve druhé lize městské derby. Zbrojovka doma vyzve rozjetou Líšeň

Po dlouhé době má brněnský fotbalový fanoušek důvod se opravdu těšit na fotbal. V sobotu čeká totiž Brno po dlouhých letech poprvé městské ligové derby. Na Srbskou totiž zavítají Marvani z Líšně. Souboj domácího městského giganta s překvapením...

Zpátky za Lužánky! Na stadecu se utkají legendy, do prodeje jdou tisíce vstupenek

Legendární lužánecký stadion opět ožije fotbalem! A vrátí se na něj legendy, kteří pamatují desítky tisíc fanoušků na jeho ochozech. Zbrojovka se Za Lužánkami utká 10. října se Sigmou Olomouc. Na programu budou jak zápasy "áček", tak utkání legend.

Zbrojovka hlásí zvučnou posilu. Do Brna se vrací bývalý reprezentant Ondřej Vaněk

Výraznou posilu do zálohy získala tento týden brněnská Zbrojovka. Klub se dohodl na příchodu Ondřeje Vaňka. Ten se do Brna vrací po 13 letech, poslední tři sezóny strávil v ruské Ufě. Vaněk má na kontě také několik reprezentačních startů.

Parádní fotbal a drama až do konce. Líšeň zůstává doma neporažena, Marvani však ani napotřetí nevyhráli

Opět kvalitní divácká kulisa, opět gólová přestřelka a drama až do konce. Nováček z Líšně dělá letos ve druhé nejvyšší fotbalové lize divákům radost. V sobotu Marvani vyzvali na domácí půdě pražskou Viktorii Žižkov, se kterou se naposledy utkali...

Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.