Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

SOUTĚŽ: Svátek pro milovníky sladkého! Čokofest nabídne to nejlepší ze světa čokolády

Po úspěchu Čokoládového Festivalu 2016 mají milovníci čokolády v Brně nový důvod k radosti. Od pátku 24. do neděle 26. listopadu 2017 se ve sportovní hale Brno-Tuřany uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Čokoládový Festival 2017 je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

První čokoládový veletrh svého druhu se představí na prostranství o rozloze 1 300 metrů čtverečních a návštěvníkům nabídne kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty, prodejní stánky se stovkami sladkých pochoutek nebo i dětský koutek.

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který představí zajímavé recepty například na čokoládové pralinky s moučnými červy, dyňovou polévku s bílou čokoládou v suchém ledu a vanilkovou krupicovou kaši z espumy s čokoládovým sněhem. Václav Kijonka naučí děti vyrábět pralinky a upéct brownies. A také společnost Tupperware bude na místě připravovat čokoládové donuty.

I tento rok budou na Čokoládovém festivale různé workshopy, jak pro děti, tak i pro dospělé. Návštěvníci si budou moci zakoupit čokoládové pivo, ochutnat vafle, fondán, čokoládové víno, čoko-kebab a další.

Další informace o akci se dozvíte na webových stránkách akce.

Foto Monika Bauer

Štítky čokoláda, cukrovinka, polévka, bílá čokoláda, vafle, Brno, Marek Váňa, soutěž, pivo, víno, recept, kiosek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Svátek pro milovníky sladkého! Čokofest nabídne to nejlepší ze světa čokolády  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.