Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Půvabné nožky, peříčko a rošťácké pohledy. Prague Burlesque oslaví desáté narozeniny v Brně

"Žijeme pro ten magický moment, při kterém cítíme, že se naše obecenstvo baví." Tanečnice a herečky pražského burleskního souboru Prague Burlesque žijí pro patnáct minut slávy, pro lesk pódia a vnitřní pocit při burácení obecenstva. A žijí ho už přes 10 let. Prague Burlesque Show totiž oslaví své 10 leté výročí již tento čtvrtek 12.10. v Brně.

Tomuto nezbednému souboru se v krátké době podařilo zařadit Prahu mezi burleskní metropole. Paříž má svůj Crazy Horse nebo Lido, stejně tak Londýn, Berlin nebo New York. Ovšem Praze dlouhou dobu chyběla kvalitní scéna, která by lákala diváky z celého světa.

Pražské Burlesce se to konečně daří. Do Brna přiveze výběr toho nejlepšího z jejich repertoáru – a obří sklenka nebude chybět! Hlavní hvězdy večera budou Lady Mousellyca, Angelina Angelic, Miss Cool Cat a Sonny Vargas. Společně s nimi skvělé Ritzy Dancers a vyšinutý lokaj.

Nenechte si tuto neodolatelnou partičku ujít. Lístky jsou stále v předprodeji na webových stránkách. Pokud chcete na tuto jedinečnou show zadarmo, zkuste štěstí v naší soutěži!

Štítky Brno, Praha, Paříž, Londýn, Berlín, New York, Lido, narozeniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Půvabné nožky, peříčko a rošťácké pohledy. Prague Burlesque oslaví desáté narozeniny v Brně  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.