Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Matadoři českého funku J.A.R. budou v Brně eskalovat dobro

Koncerty J.A.R. patří k legendám českého funku. Jednotku Akademického Rapu (též Jaromír a Radomír) založili symbolicky 17. listopadu 1989 autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ rapperů Oto Klempíř a Michael Viktořík. Na koncertě v pátek 28. dubna v brněnském klubu Radost představí novou desku s názvem Eskalace dobra.

Stálobarevná směsice funku, jazzu, rocku a popu dnes oslovuje hned několik posluchačských generací. Kromě písní z předposledního vydaného LP Dlouhohrající děcka (2011) a dalších nestárnoucích pecek v pátek fanoušci uslyší materiál z nové desky Eskalace dobra.

Dlouholetý desetičlenný ansámbl představí album, které vyšlo letos na jaře. Zatímco na koncertě bude eskalovat dobro v podobě pěveckých orgií Dana Bárty, hravého nadhledu Klempířových textů a nápaditých jazz-funkových aranží dechových nástrojů, po něm roztočí svůj ďábelský set za mixpultem nezničitelný DJ Vrtulník. 

A jaké je nové album legendárních českých funky bláznů? Přijďte posoudit sami. S Drbnou máte možnost jít na páteční kocnert v klubu Radost úplně zadarmo!
 

Soutěž o tři vstupy pro dva na J.A.R. zdarma (nutno vyplnit všechny kolonky)

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky funk, J.A.R., Brno, Roman Holý, Michael Viktořík, Oto Klempíř, Sametová revoluce, koncert, Dan Bárta, soutěž, radost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Matadoři českého funku J.A.R. budou v Brně eskalovat dobro  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.