Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte skvělou skříňku na nářadí od firmy AHProfi

Ve dnech 22. až 27. srpna se uskuteční již 46. ročník legendární Země živitelky, na které se můžete potkat i s firmou AHProfi, která bude na této události nabízet svůj sortiment za veletržní ceny. Pozornost by měli zvýšit především kutilové, protože tato rodinná firma z Plzně má v nabídce přes 16 tisíc produktů z oblasti nářadí, mnoho spokojených zákazníků a 24 let praxe.

„Nabízíme cenově dostupné nářadí pro kutily i profesionály. Zároveň jsme ideální volbou, pokud potřebujete komplexní vybavení dílen či garáže. Náš kovový dílenský nábytek je velmi kvalitní a splňuje i nejnáročnější požadavky zákazníků,“ informuje firma, jejíž e-shop naleznete na adrese www.ahprofi.cz. Firma AHProfi má výhradní zastoupení v prodeji výrobce nářadí Hoteche.

Nábytek se dá sestavit na míru. Není problém metrová ani dvacetimetrová stěna. Upozornit musíme na kvalitní pracovní desky, které mají tloušťku 30 mm a mohou být buď z dřeva nebo kovu, a za zmínku bezesporu stojí, že multifunkční skříňky jsou navrženy tak, aby byly ozdobou každé dílny. Zkrátka fajnový nábytek, na který může být každý majitel pyšný.

AHProfi aktuálně otevřelo novou velkou prodejnu o velikosti 472 metrů čtverečních v Dýšině u Plzně, takže až pojedete navštívit západočeskou metropoli, určitě se tam stavte. Je možno na místě nářadí vyzkoušet, a především si nechat poradit od specialistů. K dispozici vám každopádně budou zástupci firmy i na zmíněné Živitelce na výstavišti od 9 do 18 hod.

Soutěž o skříňku na nářadí s firmou AHProfi

Jeden z vás, který správně odpoví na následující otázku a bude mít štěstí při slosování, dostane skříňku na nářadí se třemi šuplíky a horním výklopem, kterou můžete umístit jako volně stojící skříňku na dílenský stůl. Stačí jen do 18. srpna do 10 hodin odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. DĚKUJEME ZA ÚČAST!

Autoři | Foto AHProfi.cz

Štítky soutěž, AHProfi, Země Živitelka, nářadí, Plzeň

SOUTĚŽ: Vyhrajte skvělou skříňku na nářadí od firmy AHProfi  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.