Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zbrojovka doma vyzve Ústí. Vyšvihnou se Zbrojováci bodově na přední příčky?

Fotbalisé Zbrojovky se minulý týden v Sokolově poprvé radovali ze tříbodového zisku a před domácími fanoušky budou chtít na úspěch stoprocentně navázat. Na Srbskou přijede Ústí nad Labem, Brňany tak rozhodně nečeká nic lehkého. Drbna má jako každý domácí zápas připravenou sadu vstupenek pro čtenáře zdarma.

Do zápasu vkročí oba soupeři povzbuzeni prvním tříbodovým ziskem. Zbrojovka zvítězila v Sokolově, zatímco Ústečtí doma přemohli Prostějov. Na kontě mají zatím čtyři body, tedy o bod méně, než Zbrojováci. Ovšem pozor - na jaře dokázali jako jediný tým v Brně uzmout bod za remízu 0:0.

Pro letošní sezónu klub připravil novinku, která by měla zlepšit úroveň občerstvení na zápasech. Jedná se o takzvanou Pivní zónu, nalézající se za krytou západní tribunou. Její součástí bude pouze a jen točené pivo.

Další novinkou je obnovení dětského koutku (sektor U) s obsluhou a hlídáním. Jeho součástí je třeba skákací hrad, branky na fotbal, stolky na malování a neschází samozřejmě speciální občerstvení pro děti.

Soutěž o vstupenky na zápas Zbrojovka - Ústí n. L.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky Zbrojovka, Ústí, soutěž, vstupenky, FK Ústí nad Labem, FK Baník Sokolov, Brno, 1. SK Prostějov, FC Zbrojovka Brno

SOUTĚŽ: Zbrojovka doma vyzve Ústí. Vyšvihnou se Zbrojováci bodově na přední příčky?  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.