Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Žít si jako v první třídě Titanicu. Vyhrajte luxusní večeři o osmi chodech na brněnské výstavě

Organizátoři výstavy Titanic, která zakotvila v pavilonu C brněnského výstaviště, připravili čtenářům Drbny další možnost luxusní večeře o osmi chodech, kterou si užívali cestující první třídy na slavné lodi. Večeře se bude konat 15. dubna, tedy přesně v den potopení lodi.

Večeře o osmi chodech

Slavnostní večeře se bude podávat na výstavě v prostorách francouzské kavárny. Dress Code Black Tie dodá celé akci velmi slavnostní ráz a tomu bude odpovídat i osmi chodové degustační menu složené přesně podle jídelního lístku první třídy. Slavnostní pokrmy připraví šéfkuchař přední brněnské restaurace Retro Consistorium.

„Na výstavě Titanic jsme již jednu večeři měli a shledala se s obrovským zájmem ze stran veřejnosti. Rozhodli jsme se proto akci zopakovat, ale ve větším měřítku, přidat živou hudbu a upravit i menu, abychom se ještě více přiblížili magické atmosféře poslední noci na Titaniku. Večeře se bude podávat v den potopení Titaniku dne 15. 4. 2019," uvedla Květa Havelková, kurátorka výstavy.

Kromě pozvaných VIP hostů se večeře mohou zúčastnit také návštěvníci výstavy, kteří se přihlásí do slosování. A zúčastnit se mohou všichni držitelé dárkové vstupenky, kteří vyplní a vhodí slosovací lístek do připraveného osudí ve foyeru výstavy. Z nich pak organizátoři vylosují 11. 4. tři výherce, kteří se svým doprovodem prožijí celou večeři. Celá akce bude zahájena welcome drinkem a komentovanou prohlídkou výstavy s její kurátorkou.

Prodloužení výstavy do května

„Výstava byla prodloužena pouze do 19. 5. a poté již definitivně odplouvá z Evropy. Originální exponáty čeká tým restaurátorů, který na nich bude minimálně rok pracovat. Zda se ještě někdy vrátí do Evropy, není jisté. Proto mají návštěvníci v Brně zřejmě poslední možnost se pomyslně dotknout Titaniku," dodala kurátorka výstavy Havelková.

SOUTĚŽ BYLA UZAVŘENA. VÍTĚZE JSME KONTAKTOVALI. DÍKY ZA ÚČAST!

Autoři | Foto Výstava Titanic

Štítky Titanic, soutěž, večeře, výstava, Brněnské výstaviště, Evropa

SOUTĚŽ: Žít si jako v první třídě Titanicu. Vyhrajte luxusní večeři o osmi chodech na brněnské výstavě  |  Soutěže  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.