Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na festivalu Life! na výstavišti letos potkáte krásnou brněnskou Maturantku roku

Jedna z největších soutěží krásy v České republice Maturantka roku přijela do Brna. Až do neděle 12.11. je možné v pavilonu A2 na brněnském výstavišti navštívit stánek tohoto projektu. Můžete se zde potkat s letošní vítězkou, brněnskou rodačkou, Lucií Šlezingrovou. Mimo získání informací o soutěži a popovídání si se sympatickou vítězkou si zde můžete udělat radost a zároveň splnit dobrý skutek.

Na stánku je totiž k prodeji nádherný náramek Spirit Beads, ze speciální kolekce vyrobené na Bali přímo pro Maturantku roku. Příspěvek na dobrou věc můžete dát i nákupem krásných kousků oblečení v charitativním bazárku partnerské organizace, kterou je Nadační fond Pink Bubble Martiny Šmukové. Nákupem náramku či v bazárku podpoříte mladé pacienty bojující s rakovinou.

U stánku Maturantky roku si pak můžete popovídat a vyfotit se s Luckou. Nezapomeňte se optat na informace o soutěži a předejte je dívkám, které tento rok maturují a zaslouží si podle vás ukázat své osobní kouzlo a charisma. Specifikem nového ročníku Maturantky roku totiž bude, že dívky reprezentují také svoji školu, pro kterou mohou vyhrát hodnocné ceny či finance na nákup potřeb. Více informací o soutěži najdete na webových stránkách Maturantka roku.cz.

Štítky soutěž, Česko, Brno, Brněnské výstaviště, Martina Šmuková, Bali

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na festivalu Life! na výstavišti letos potkáte krásnou brněnskou Maturantku roku  |  Život a styl  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.