Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Finále Maturantky Roku vůbec poprvé živě prostřednictvím sociálních sítí

Ještě nikdy nebylo v rámci soutěže Maturantka Roku tolik krásy na jednom místě. Letošní finálový večer se totiž uskuteční už 21. června od 20 hodin v Alšově jihočeské galerii v Hluboké nad Vltavou. Krásné prostory se nachází v bezprostřední blízkosti hlubockého zámku, jedné z turisticky nejatraktivnějších a nejromantičtějších památek v České republice.

Deset nejkrásnějších českých dívek, které v letošním roce úspěšně podstoupily zkoušku dospělosti, má už nyní jiné starosti. Ve středu, krátce po skončení přípravného kempu, se bude každá z nich snažit co nejvíce oslovit odbornou porotu a přesvědčit ji, že právě pro ni by měla být připravena korunka krásy.

Vůbec poprvé poběží finálový večer přímým přenosem na sociální síti YouTube. Nejenom návštěvníci Alšovy jihočeské galerie v Hluboké nad Vltavou tak budou mít možnost vidět maturantky v plavkách Dragonfly, večerních róbách od známé návrhářky Petry Brzkové nebo při odpovědích na záludné otázky moderátorů Fajn radia Ondry Havla, Johana Mádra. V trojici je letos doplní Káťa Říhová.

Stejně jako Fajn radio, které bude rovněž vysílat finále živě, je hlavním mediálním partnerem osmého ročníku soutěže Maturantka Roku vydavatelství Česká Drbna. I na facebookových a webových stránkách všech šesti regionálních zpravodajských serverů tak poběží finálový večer živě. Celý program začne přesně ve 20 hodin a jeho součástí budou i zajímavá kulturní vystoupení.

Pozvání přijal Thom Artway, čerstvý držitel hudební ceny Anděl hned ve dvou kategoriích – Zpěvák roku a Objev roku. Do širšího povědomí se české veřejnosti dostal především svým prvním singlem I Have No Inspiration. Zároveň byl nominovaný i na cenu v kategorii Objev roku soutěže Český Slavík Mattoni 2016. Na podiu ho během večera doplní také progresivní popová formace Eddie Stoilow, která přiveze jak hity Baby nebo Floating, tak nové skladby z alba Jupiter. O živý doprovod maturantek se v průběhu finále postará kapela Yamaband.

Kromě toho, že soutěž Maturantka Roku je projekt společenské zodpovědnosti, přispívají její organizátoři i na charitativní účely. Každoročně je tak věnován veškerý výtěžek ze vstupného, které činí 100 korun, Nadačnímu fondu Pink Bubble, jenž se stará o náctileté pacienty bojující s onkologickými onemocněními. Letos se částka ještě navýší, protože se připojí Žlutá Ponorka – Poetic Cocktail Bar, která se bude starat během finále o občerstvení hostů a věnuje deset procent z tržby.

Dominika Rozmajzlová, Radka Erbanová, Aneta Nováková, Lucie Šlezingrová, Radka Podlahová, Kristýna Vávrová, Markéta Kozáková, Štěpánka Vaňková, Aneta Kunteová a Dominika Hubálková. Všech deset finalistek bude už ve středu 21. června od 20:00 bojovat v Alšově jihočeské galerii v Hluboké nad Vltavou o korunku krásy po loňské vítězce Jaroslavě Marcelové. Finále můžete sledovat buď přímo na místě, nebo z pohodlí domova na YouTube kanále Maturantky Roku a facebookových a webových stránkách Fajn radia a vydavatelství Česká Drbna.

Aktuální dění v soutěži Maturantka Roku můžete sledovat na sociálních sítích:

Facebook | Instagram | Youtube

O soutěži Maturantka Roku

Maturantka Roku je jedním z projektů společenské zodpovědnosti mediální agentury TRIMA CB. Nemá za cíl generovat zisk, ale získávat publicitu a finance pro Nadační fond Pink Bubble. Tento nadační fond se stará o náctileté onkologické pacienty. Autory soutěže jsou Martina Matoušková, Libor Matoušek a Jan Novotný.

Finalistky soutěže Maturantka Roku

Úterý, 20. června 2017, 19:12

Dominika Romajzlová
Radka Erbanová

Štítky finále, soutěž, krása, sociální síť, Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou, Hluboká nad Vltavou, Česko, YouTube, nadační fond, Johan Mádr, Jan Novotný, Thom Artway

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finále Maturantky Roku vůbec poprvé živě prostřednictvím sociálních sítí  |  Život a styl  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.