Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Malou Ameriku o víkendu provoní tisíce chutí a vůní Asie

Jste milovníky asijské kuchyně? Máte rádi poznávání nových chutí? Vyměňte příbor za hůlky a přijďte navštívit 2. ročník festivalu Ochutnej Asii, který se koná 16.-17.9. v Brně na Malé Americe. Na festivalu se představí nejlepší zástupci asijské kuchyně z celé ČR.

„Velká čest je pro nás přivítat jednu z nejstarších rodinných vietnamských restaurací z populární pražské Sapy," těší se organizátoři festivalu. Těšit se můžete na bestsellery našich asijských šéfkuchařů a to nejen na tradiční pokrmy, které znáte z restaurací, ale i pravý asijský streetfood.

Čím dál více oblíbené polévky Pho-bo Vás neminou ve všech různých podobách. Bun cha, vietnamské závitky, thajské grilování, srilanské curry, tradiční čínské a nepálské pokrmy, japonské knedlíčky a v neposlední řadě to nejlepší z japonského sushi, kde si sami vyberete svého krále 1 .sushimaratonu.



Držte si klobouky přeletíme třeba i nad Kavkazem. Příznivci Raw a vegan určitě ocení avocado bistro nebo RAW restauraci ve stylu Bali.

Na baru potkáte asijské drinky, pravé japonské matcha tea, exotické ovoce a nezapomeňte se zastavit v naší kavárně, kde na Vás budou čekat baristi s čerstvě praženou asijskou kávou ve všech podobách. O tom, že si pro Vás připravili osvěžující kávové drinky i filtrovanou kávu s pravým indickým aroma, není pochyb. Na opravdové cestovatelé bude čekat japonská whiskey Nikka nebo třeba indický Amrut.

Součástí bude výstava fotek z Asie, doprovodný program a samozřejmě i víkendový program pro naše nejmenší. Festivalová soutěž o zájezd do Asie bude probíhat celý víkend a těší se na Vás i naše originální gejshy, které se s Vámi rády vyfotí.

Podrobný program najdete zde. Lístky v předprodeji si můžete koupit zde.

Tisková zpráva

Štítky festival, Asie, asijská kuchyně, restaurace, Amerika, pokrm, káva, nápoj, polévka, grilování, Malá Amerika, suši

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malou Ameriku o víkendu provoní tisíce chutí a vůní Asie  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.