Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaro v pohodě, po krk ve vodě. A nejlépe v Aqualandu Moravia

PR článek

Za cenu jedné vstupenky si mohou tobogány v Aqualandu Moravia nyní užít až 3 osoby. Akční nabídka platí pro rodiny s dětmi, přátele nebo třeba babičky s vnoučaty.

 

 

Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším akvaparkem v České republice. Nachází se 20 minut jízdy autem od Brna na úpatí Pálavy. Děti i dospělí se zde mohou vyřádit na 20 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než 1,7 km. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand nabízí celkem 12 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum, sluneční a římské lázně, Imperium Restaurant a Coffeeland.

Jihomoravský Aqualand Moravia reaguje na častá přání svých návštěvníků a nabízí na omezenou dobu jedinečnou příležitost zakoupit vstupenku pro více osob za zvýhodněnou cenu. ​Vstupenku mohou využít až 2 dospělí + 1 dítě do 150 cm nebo 1 dospělá osoba se dvěma dětmi do 150 cm. Přijet může rodina s dětmi, studenti či senioři.​ Pouze na e-shopu Aqualandu Moravia zakoupíte celodenní vstup, který zahrnuje až 2 dospělé osoby a až 1 dítě do 150 centimetrů za skvělou cenu 650 korun. Zakoupit akční vstupenku můžete pouze do 30. března.

Vstupenka je platná i během Velikonočních prázdnin. Dopřejte svým dětem velikonoční tobogánovou nadílku.

Pokud přijedete z větší dálky, nabízí Aqualand Moravia ubytování pro rodiny s dětmi ve vlastním hotelu AQUALAND INN, který se nachází jen pár kroků od akvaparku.

Štítky Aqualand Moravia, vstupenka, rodina, bazén, Česko, Brno, Pavlovské vrchy, Forum Romanum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaro v pohodě, po krk ve vodě. A nejlépe v Aqualandu Moravia  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.