Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Kam za dětskou zábavou aneb Brno očima dítěte

Kam vyrazit s dětmi je asi jedna z nejčastěji vyhledávaných frází u každého většího města a nejinak je tomu i v Brně. Proto jsme na skok do redakce přijali malého Alexe, který v jednom týdnu zkoušel a hodnotil různé druhy zábavy pro naše ratolesti.

Chybí pár dní do konce prázdnin a já jsem si je chtěl užít na plno. Proto jsem tady. Chtěl bych vám vyprávět, kde jsme byli a kam doporučuji zajít.

Týden jsme začali návštěvou brněnského okruhu, kde po víkendových závodech testovali nejlepší jezdci seriálu Moto GP. Na okruhu se proháněli třeba Valentino Rossi a Marc Marquez, takže to byl skvělý zážitek. Pak jsme šli na elektrické motokáry do Kart Areny. Jedním slovem: Brutussuperusbobasmus (brutální super bomba). A k tomu taky trenažér formule 1. Úvod týdne byl tedy závodní, takže maximální spokojenost.

V úterý jsme navštívili VIDA science centrum. Víte, jak vzniká tornádo? Chcete vědět jak vznikají vlny? Na tyhle a taky na spoustu dalších otázek si můžete najít odpověď tady. Je to věda, kterou si můžete vyzkoušet a ještě se pobavit. Mně se to strašně líbí a doporučuji určitě zajít. K večeru jsme jeli do Bongo parku. V hale se skrývá dost zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé. A proto jednou měsíčně je otevřený jen pro dospělé. Je to super místo na vyblbnutí a velkou srandu.

Ve středu jsme navštívili Aqualand Moravia. Šílené tobogány, velké bazény pro spoustu lidí, spousta atrakcí...zkrátka nejlepší aqvapark, ve kterém jsem byl. Pokaždé, když jdeme na vnitřní tobogány, nejde přehlédnout velká rampa tvarovaná do písmena U. Před sjezdem jsem se bál a vlastně jsem se bál i při něm, ale ten arenalin!!! Taková malá rada: kdo se hodně bojí ale troufne si, tak doporučuji si koupit hnědé plavky. Ale jak jsem říkal, nejlepší aqvapark, kde jsem byl.

Ve čtvrtek jsme si dělali výlet po okreskách kolem Brna a i to byla nakonec velká sranda. No, sranda...občas se zdálo, že nás na silnici chtějí všichni zabít. Ale aspoň jsme se trošku zasmáli. Třeba když jeden pán brzdil do kopce.

V pátek ráno  jsme byli v Pasohlávkách na wakebordingu a byla to naprostá bomba. Ano padali jsme. Hodně jsme padali. Ale stálo to za to. Doporučuji zajít a vyzkoušet si menší vlek. Když budete trénovat, můžete potom jít i na ten větší.

Na páteční večer jsem se těšil celý týden: Laser Game. Naprostá pecka, i když byl režim všichni proti všem. Zde opět jedno doporučení - vemte si na laser game holky. Je malá pravděpodobnost, že budou umět střílet laugh

Sobota - balení a připravování na tento článek. Můj poslední zážitek s těmito prázdninami bude zápas Zbrojovky proti Slovácku. Hodně se těším, protože jsem ještě na žádném zápase nebyl. Nakonec to dopadlo skvěle. Doufám že jste taky fandili. Na tribuně nebo alespoň doma.

Tohle byl můj týden.Třeba vám to pomůže s rozhodováním, kam zajít se školními dětmi. A doufám že jste si taky prázdniny užili, jako já.

Autoři

Štítky zábava, Brno, Valentino Rossi, Marc Márquez, Mistrovství světa silničních motocyklů, Formule 1, Aqualand Moravia, Laser game

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kam za dětskou zábavou aneb Brno očima dítěte  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.