Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Už jste si pojistili svého domácího mazlíčka?

Víte o tom, že pojistit můžete i svého čtyřnohého mazlíčka? Ať už máte kočku nebo psa, snadno si u vybraných pojišťoven domluvíte pojištění na míru.

Pojištění veterinární léčby

Tak se jmenuje základní balíček, který si snadno sjednáte u vybraných pojišťoven. V rámci služby máte hrazené zákroky u veterináře v případě, že se něco vašemu zvířeti stane a budete s ním muset vyrazit na vyšetření nebo zákrok.  

Kdy využít pojištění veterinární léčby

Nikdy nevíte, kdy budete potřebovat zaplatit léčbu nebo operaci pro svého mazlíčka. Různé veterinární zákroky, ale i léky pro zvířata jsou dnes často poměrně drahou záležitostí, která se může s náročností dané léčby i zvyšovat. Buďte proto připravení s pojištěním, aby vás náklady nepřekvapily.

Pojištění úhynu

Jedním z doplňkových pojištění, které si snadno sjednáte k základnímu balíčku, je pojištění úhynu. To hradí finance v případě úhynu nebo nutného utracení. Je vhodné využít nejen v situacích, kdy vás odchod domácího zvířete stál neočekávané finance, které by vám chyběly v rozpočtu.

Pojištění odpovědnosti za škodu

Stává se vám, že vám utíká pes, a vy se bojíte, aby někde něco neprovedl? Sjednejte si pojištění odpovědnosti, které vás bude krýt i proti škodám, které způsobí váš miláček. Na co všechno se vztahuje? Zahrnuje jak újmu na zdraví, duševní útrapy, škody na majetku, tak i finanční újmu. Nikdy nevíte, jak se vaše zvíře v nečekané situaci zachová. Stačí, že se lekne a hned může být pohroma na světě. Pro takové neočekávané situace je nejlepším řešením pojištění odpovědnosti.

Co všechno získáte?

  • Komplexní ochranu psa nebo kočky
  • Snížené výdaje při nemoci nebo úrazu vašeho mazlíčka
  • Pojištění léčení úrazu nebo nemoci
  • Pojištění uhynutí nebo utracení
  • Pojištění odpovědnosti za škodu

Jestli se chystáte někam na cesty sami nebo i se svým mazlíčkem, myslete i na sebe. Sjednejte si cestovní pojištění, které jednoduše vyřídíte online během chvilky na jednom z internetových srovnávačů ePojištění.cz nebo Srovnejto.cz.

Štítky pojištění, pes, léčba

Už jste si pojistili svého domácího mazlíčka?  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.