Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Parádní lítání už od rána a za každého počasí. BRuNO family park nabízí nově i rodinné vstupné

PR článek

Desítky atrakcí, ze kterých se dětem radostí roztočí hlava. Našlapané venkovní hřiště s vodním světem do horkých dní, vychytaný vnitřní areál pro sychravé počasí. BRuNO family park najíždí v létě na prázdninový režim a otevírá své brány už od rána, a to včetně víkendů a státních svátků. Svou nabídku navíc rozšířil o speciální rodinné vstupné.

Nové nadupané venkovní hřiště už si od jeho otevření v dubnu vyzkoušely tisíce dětí. Spousta maminek a tatínků tak dostala možnost si odpočinout u kávy (či piva) a dortíku v restauraci s výhledem na malý venkovní ráj dětské radosti. BRuNO family park od léta přichází s novinkou, kterou ocení především rodiče dvou a více ratolestí - možností rodinného vstupného.

Rodiče si přitom mohou vybrat, zdali za tepla a sluníčka využít jen atrakce bláznivého venkovního hřiště, nebo se při dešti raději schovat do vychytaného vnitřního areálu. V případě, že je počasí obojaké a děti natěšené na vše, co BRuNO nabízí, lze si výhodně koupit neomezený vstup do všech částí rodinného parku. 

Program na svátky i víkendy

Na léto BRuNO nově otevírá své brány už v 9 hodin ráno. A to včetně víkendů a státních svátků, což je ideálním řešením, pokud hledáte program (nezávislý na počasí) pro červencové státní svátky. 

Všechno nejlepší! 

BRuNO family park se za poslední rok stal oblíbenou destinací malých oslavenců. Uspořádat atraktivní oslavu pro dítě a celou partu jeho kamarádů totiž pro rodiče nikdy nebylo lehčí! Od léta si navíc mohou děti s oslavencem při narozinové party zařádit na nadupaném venkovním hřišti!

Příměstské tábory

Jsou každoročně čím dál větším hitem. BRuNO family park jde v tomto trendu ještě dál a připravuje tábory, které dnes mezi dětmi frčí. Své dítě tak můžete přihlásit na Youtuberský tábor, sportovní Brunoliádu, tančení Brunodance, atraktivní Vesmírný tábor s planetáriem, umělecký tábor nebo Brunovu angličtinu snadno a hravě. Avšak pozor, místa rychle mizí! Příměstské tábory pak rodinný park nabízí i při podzimních, zimních a jarních prázdninách.

Zábava pro hravé a přemýšlivé

A na čem se vlastně děti v BRuNO family parku můžou vyřádit? Venkovní hřiště stoprocentně nadchne jak malé ďáblíky, kteří s nadšením obletí naprosto vše, tak i koumáky, jež rádi prozkoumávají, bádají a zkouší. 

Foto-Open-18.jpg

Vodní svět například nabízí unikátní vodní říši sestavenou ze systému kanálků, tůní a stavidel. Každé dítě se tak na chvíli může stát malým vodním králem či královnou a vytvářet si svoje vlastní říčky, toky a vodopádky. V teplých letních dnech se osvěží a přitom do hraní naplno zapojí svou kreativitu.

Brunův rozlet a skákací peřina

Ke každému správnému řádění patří skoky. Samozřejmě jen ty bezpečné! Pravý Brunův rozlet děti zažijí při skoku do obřího polštáře, vybrat si přitom (podle věku) můžou z dvoumetrové či čtyřmetrové výšky. A kdo nechce skákat z výšky, ten si může zadovádět na parádní skákací peřině!

Foto-Open-5.jpg

Legendární BRuNO GP

Brno je světově známé díky věhlasným závodům MotoGP. Svou malou, méně hlučnou a méně nebezpečnou verzi slavného závodu si užijí děti také na závodním okruhu BRuNO GP. Místo motorek budou mít však několik druhů šlapacích autíček, takže nevyhrává jen ten nejrychlejší, ale i nejvytrvalejší. 

Foto-Open-41.jpg

Pojďme se schovat dovnitř!

Začalo venku poprchávat? Vůbec nevadí. Vnitřní areál je totiž stejně tajemný, zábavný a dobrodružný, jako ten vnější. Vaše ratolesti vevnitř čeká čtyři desítky atrakcí včetně autodromu, moře s lodičkami, obrovského skákacího polštáře, desítky metrů podzemních tunelů či téměř čtyřicetimetrový tobogán.

bruno2.jpg

Aktivní a přitom bezpečná forma hraní

Jste rádi, když si děti hrají venku a nesedí doma u počítače? Na druhou stranu máte strach je poslat hrát si samotné ven do města? BRuNO family park propojuje bezpečí, kdy máte dítě krásně pod dohledem a pohybuje se pouze v uzavřeném areálu, s pohybovými aktivitami na čerstvém vzduchu. 

Foto-Open-4.jpg

Park je koncipován tak, aby si děti užily plnou porci zábavy a maminky se o ně přitom nemusely strachovat. Atrakce splňují přísné bezpečnostní normy a prochází pravidelnými kontrolami. Venkovní povrch je vybaven nejkvalitnějším protiskluzovým povrchem z gumy, jaký je na trhu k mání. 

S vařením si nemusíte lámat hlavu

BRuNO family park je místem, kde se děti vyřádí a rodiče odpočnou. A to se vším všudy. Maminky tak mohou nechat plně starosti o nasycení svých dětí na místních kuchařích. V areálu jsou k dispozici dvě krásné a moderní restaurace, kde se za rozumnou cenu nadlábne celá rodina.

Ke kávičce pak určitě potěší i dortík a v horkých dnech zmrzlina. Na dohled přitom můžou rodiče mít i svoje nejmenší dítka, jelikož je restaurace Hnízdo vybavena útulným dětským koutkem, případně si můžete kávičku dát na baru přímo v oddělení pro nejmenší ratolesti.

Zábava i pro dospělé

Také máte při prohlížení fotek různých atrakcí chuť stát se dítětem a pořádně si zařádit? Nikdo vám nebrání. A nejlépe, když v tom nebudete sami. BRuNO family park nabízí možnost teambuildingu pro celý váš firemní (nebo školní) kolektiv. Stačí mrknout na stránky Firemní akce v Brně.

Autoři | Foto BRuNO Family park

Štítky BRuNO family park, děti, zábava, nové hřiště, venkovní hřiště, vnitřní hřiště, léto, státní svátek, restaurace, Brno, jarní prázdniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parádní lítání už od rána a za každého počasí. BRuNO family park nabízí nově i rodinné vstupné  |  Radilka  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.