Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Facebook zaplavují smyšlené události. Recesisté se baví na účet Jaromíra Soukupa i Tomio Okamury

Česká lidová tvořivost nezná hranic a to ani na sociálních sítích. Právě Facebook v posledních dnech zaplavily desítky smyšlených událostí, kterými se tisíce Čechů baví na účet ředitele televize Barrandov Jaromíra Soukupa, dvojice členů SPD Tomio Okamury a Miloslava Roznera a nebo kontroverzní kapely Ortel.

Většina událostí založených recesisty se už na první pohled jeví jako smyšlená a pokus o vtip. Ne každý se ale podobnými událostmi baví. „Jste fakt ubožáci. Soukup moderuje všelijak, ale je to konečně někdo, kdo dává prostor i politikům, které ti povaleči z pražské sravárny na ČT schválně banují a bojkotují. A navíc, pánové, proti vám je Soukup hezkej chlap, co si budem povídat. Když se ženská podívá třeba na Kalouska, Feriho, Hermana, chce se jí brečet,“ napsala Markéta Kasalová do události Moderátorský kurz Jaromíra Soukupa. Ten má podle recesistů proběhnout na Štědrý den ve 20:00 v Mikuleckého ulici v Praze. Většina účastníků události se baví právě na účet ředitele televize Barrandov a ptají se například na: „Bude panu Soukupovi předskakovat pan Horáček? A má kurz nějaký pevně daný scénář, nebo je možnost se od programu odchýlit?“ Jen v této události je potvrzeno 2 tisíce účastníků a dalších 8 tisíc projevilo zájem.

Podobný obsah najdou lidé ve facebookové události Kurz Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem nebo také NoHaw Jaromíra Soukupa, asistuje Miloslav Rozner. „Prvních 10 tisíc zájemců má jedinečnou šanci zúčastnit se silvestrovského rétorického rychlokurzu Jaromíra Soukupa,“ píší „pořadatelé“ akce a dodávají: „Moderátor pěti nejsledovanějších pořadů TV Barrandov prozradí léta utajované NoHaw a ve své Aréně stvoří z Miloslava "Zabrušovače" Roznera nového mistra mluveného slova - Vladimíra Menšíka 21. století, který pak přidá plejádu veselých historek z naší kultury.“  Sushi občerstvení na baru bude podle nich podávat Tomio Okamura.

Právě dvojice poslanců SPD je vděčným terčem vtipálků. Velký úspěch slaví například událost Rozbalování vánočních dárků s Tomiem Okamurou. „Přineste si své dárky, které po štědrovečerní večeři naleznete pod vánočním stromečkem na Václavské náměstí a Tomio Okamura Vám je vlastnoručně rozbalí! Užijme si společně tu pravou atmosféru tradičních českých Vánoc, bez Santa Klausů a Coca Coly,“ píše se v události.

Recesisté připravili na 24. prosinec také Souboj s imigranty v Okamurově domečku nebo Koncert Johnnyho Kotena a SPD Viciouse v O2 Aréně. „Největší hvězdy českého punku poprvé naživo a hned v O2 Aréně! Hvězdný Johnny Koten s SPD Viciousem přetavili svůj debut v zisk hned 22 mandátů! Volání po živém koncertu nezůstalo nevyslyšeno a tak vás POHROM Production zve na jejich první živé vystoupení,“ dodává autor události.

Když se řekne Vánoce, určitě si je řada z vás spojí se štědrovečerním kaprem. Právě jeho měření od oka můžete absolvovat s Jaromírem Soukupem, tedy aspoň podle recesistů, kteří založili událost Měření kaprů od oka s Jaromírem Soukupem. „Vánoce jsou za dveřmi a neodmyslitelně k nim patří prodej kaprů. Díky našemu rychlokurzu a už vás žádný migrantský obchodník neošidí,“ dodávají.

Podělte se s námi, jaké recesistické události na sociálních sítích pobavili vás. Své tipy nám můžete psát třeba do komentářů pod článkem.

Autoři | Foto Facebook, Měření kaprů od oka s Jaromírem Soukupem

Štítky Facebook, recese, Jaromír Soukup, Tomio Okamura, Miloslav Rozner, Svoboda a přímá demokracie, Barrandov, Ortel, Vánoce, kapr, hudební skupina, Miroslav Kalousek, Česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Facebook zaplavují smyšlené události. Recesisté se baví na účet Jaromíra Soukupa i Tomio Okamury  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.