Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Startujeme! Každou neděli podrbeme se zajímavým hostem v pořadu Drbárna

Drbňáci, neděli si ve svých kalendářích tučně zakroužkujte a těšte se na novou talkshow Drbárna. V moderování se budou pravidelně střídat Martin Kraus a Ondra Hellebrant a hostem prvního dílu bude zpěvák pop/punkové kapely Rybičky 48 Kuba Ryba. Drbárna se bude opírat o známé tváře i v dalších dílech, prostor dá ale i zajímavým hostům z regionu.

Drbárna byla pár měsíců testována fanoušky na regionální Budějcké Drbně. Tam měla tak obrovský úspěch, že ji nově uvidíte na všech Drbnách.

„Byla by škoda nechávat si Drbárnu jen v Budějcích. Dohromady máme na všech Drbnách přes 130 tisíc facebookových fanoušků, a tak ji chceme nabídnout všem,“ říká autor projektu Drbna Libor Matoušek mladší.

Moderátorskou dvojici Drbárny tvoří Martin Kraus a Ondřej Hellebrant. Právě Ondru už můžete znát ze starších dílů Drbnárny na Budějcké Drbně.

A první host? Kuba Ryba z Rybiček 48. „Nemohl jsem si vybrat lepšího hosta na první díl, než Kubu. Bylo to uvolněné, kamarádské, vtipné a zajímavé. Věřím, že takovou atmosféru navodíme s každým hostem,“ doplnil nový moderátor Drbárny Martin Kraus.

První díl hodíme na facebook už v neděli 8. října v osm večer, tak buďte připravení.

Pořad pojede v týdenním režimu, každou neděli večer se těšte na premiéru pořadu. Reprízu pak uvidíte vždy ve středu.

Autoři

Štítky Drbárna, Rybičky 48, Martin Kraus, Jakub Ryba, pořad, Drbna.cz, hudební skupina, Kuba Ryba, České Budějovice, Facebook, Kuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Startujeme! Každou neděli podrbeme se zajímavým hostem v pořadu Drbárna  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.