Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dvě hromadné nehody, dvě zranění. Dopravu D1 mohou komplikovat kilometrové kolony

Dvě hromadné nehody aut zkomplikovaly ve středu ráno provoz na dálnici D1 u Brna ve směru na Ostravu i na Prahu. Obě nehody si vyžádaly po jednom raněném. Jedna se stala na 191. kilometru ve směru na Ostravu, druhá na 170. kilometru ve směru na Prahu. Dálnice je v místech průjezdná jen jedním pruhem. Dopravu mohou komplikovat několikakilometrové kolony.

Kolem osmé hodiny ranní se ve středu srazilo pět vozidel na vjezdu do Brna směrem na Ostravu. Dálnice je průjezdná odstavným pruhem. Do 10:00 by měla být ale zprůjezdněná, uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Policie odklání provoz na 182. exitu a auta zpátky najíždějí na 194. exitu. Na místě lehce zranila jedna žena a záchranáři ji převezli do nemocnice, řekla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Jedno lehké zranění by mělo být i u druhé hromadné nehody, která se stala kolem deváté hodiny za Brnem na 170. kilometru ve směru na Prahu. "Srazila se tři auta. Místo je průjezdné jedním jízdním pruhem," doplnila Hrůzová.

Autoři | Foto Jirka Jaspar | Zdroj ČTK

Štítky ČR, nehoda, D1, zranění, Brno, 2.VERZE, havárie, Dálnice D1, Praha, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě hromadné nehody, dvě zranění. Dopravu D1 mohou komplikovat kilometrové kolony  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.