Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Veletrhy Styl a Kabo představují podzimní a zimní módu

Ačkoli letošní zima ještě neskončila, brněnské výstaviště hostí od neděle do úterý třiačtyřicáté mezinárodní veletrhy módy Styl a Kabo, na kterém prodejci představují trendy pro nadcházející podzimní a zimní sezónu.

Na akci určené výhradně pro odbornou veřejnost se prezentuje například brněnská značka LoveMusic. „Stánek tady máme podruhé a jsme spokojení,“ řekla majitelka LoveMusic Kateřina Hanko Pletichová. Doplnila, že se nabídkou svých výrobků snaží oživit sortiment prezentovaný na veletrhu.

Značka také chystá pro novou sezonu rozšíření nabídky. „Připravujeme více druhů tašek a šperků. Chceme mít i klasičtější zboží například pro třicátníky, kteří pracují v kanceláři a chtějí mít něco pěkného,“ vysvětlila Hanko Pletichová.

Zákazníky přišla na veletrh oslovit také firma Blue Seven by Obermeyer.  „Máme tady dva stánky. Na jednom nabízíme dětskou kolekci, na druhém sportovnější bundy pro dámy a pány i děti,“ vysvětlila prodavačka Kristýna Hloušková. Zároveň pochválila počet uzavřených obchodů. „Je tady rušno. Přišla většina stálých klientů a získali jsme i nějaké nové,“ podotkla Hloušková.

Na veletrh se přišel po novém zboží poohlédnout také majitel obuvi Jan Mastný. „Hledám hlavně kvalitní české značky. Plánuji tady nakoupit dětské papuče a zdravotní obuv,“ uzavřel Mastný.

Veletrhy Styl & Kabo

Pondělí, 17. února 2014, 20:42

Veletrhy Styl & Kabo na Brněnském výstavišti, foto: Brněnská Drbna, Miroslav Toman
Veletrhy Styl & Kabo na Brněnském výstavišti, foto: Brněnská Drbna, Miroslav Toman

Autoři

Štítky styl, kabo, móda, výstaviště, brno, bižuterie, lovemusic, obuv, boty, doplňky, veletrh, Veletrh Styl, Brněnské výstaviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veletrhy Styl a Kabo představují podzimní a zimní módu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.