Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Šach & Mat: Vignerová a Fajksová hrají o muže svých snů

Co tahle svatba, princi? Tak se jmenuje známá česká pohádka, kterou chce téměř každá z nás alespoň jednou dotáhnout do šťastného konce. Jakmile potkáme toho pravého, začneme snít tu svoji svatební pohádku, která se hemží přáteli, výborným jídlem, atmosférou a především princem na bílém koni. Ne všechny nastávající nevěsty ale mají na honosnou svatbu, nádherně zařízené hnízdečko lásky nebo romantickou svatební cestu. Právě pro ně je tady již čtvrtý ročník soutěže Souboj Nevěst, tentokrát s podtitulem Šach & Mat, jehož patronkami se staly stále svobodné modelky Tereza Fajksová a Aneta Vignerová.

Splnit si svůj sen o dokonalém dni „D“ teď pro Vás může být o něco lehčí. Bohaté výhry, o které se utkají nastávající novomanželky před zraky veřejnosti, otestují jejich schopnost stát se supermanželkou. Budou k tomu potřebovat ostré loky, notnou dávku sebevědomí, maximální nasazení a samozřejmě kouzlo osobnosti.

Průvodkyněmi a patronkami po celou dobu soutěže jim budou Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová a vítězka celosvětové soutěže krásy Miss Earth 2012 Tereza Fajksová. Samy by se ale do podobné soutěže nejspíš nepřihlásily.

„Určitě je to zajímavá výzva, ale já bych se asi styděla. Raději jsem na té druhé straně. Slečny velmi obdivuji. I když je má práce být hodně na očích, vnitřně jsem stydlivka,“ smála se Aneta. „Já už mám do konce života „dosoutěženo“. Ale zase ty ceny jsou velmi lákavé,“ dodává Tereza.

Pokud ještě některá z Vás není přihlášena, máte ještě šanci vstoupit do boje! Další casting se koná 31.1. – 1. 2. v Brně. Dvanáct finalistek se utká v bitvě o pohádkové věno dne 27. 2. v divadle Hybernia. Lístky na finále jsou již teď v předprodeji.

Kdo koho vyšachuje a kdo usedne na královský trůn?

Tisková zpráva

Foto: soubojnevest.cz

Štítky Tereza Fajksová, Aneta Vignerová, soutěž, svatba, pohádka, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šach & Mat: Vignerová a Fajksová hrají o muže svých snů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.