Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rekordní Techagro nabídne pojízdnou pálenici

Přes sto tisíc návštěvníků očekávají na brněnském výstavišti pořadatelé veletrhů zemědělských technologií Techagro. Akce se koná od neděle do čtvrtka spolu s výstavou hospodářských zvířat Animal Vetex, lesnickým veletrhem Silva Regina a veletrhem Biomasa.

Dvacátý ročník Techagra zaplní díky téměř čtyři sta vystavovatelům skoro všechny pavilony výstaviště. „Pouze pavilon H je věnovaný hospodářským zvířatům a pavilon Z lesnické technice,“ vysvětlil mluvčí veletrhu Jiří Erlebach. Celkem se představí více než sedm set vystavovatelů, pětina z toho zahraničních.

Návštěvníci se mohou těšit na nové stroje jak od domácího Zetoru, tak od zahraničních značek, jako jsou John Deere, New Holland nebo Kuhn. „I v době nákupů přes internet lidé hojně chodí na Techagro, protože si tam stroje osahají a porovnají modely od několika výrobců,“ sdělil generální ředitel brněnských veletrhů Jiří Kuliš.

Milovníky zvířat potěší výstava dvaadvaceti plemen masného skotu či sto padesáti ovcí a koz na veletrhu Animal Vetex. „Připravili jsme také ukázky zpracování vlny. Děti se budou moct projet na konících a ponících,“ vyjmenoval Erlebach.

Pavilon Z se zase na čtyři dny promění v lesní chrám. „Lidé uvidí um řemeslníků, tradiční výrobu modřínových šindelů, venkovský nábytek nebo výrobky z paroží. Prohlédnout si budou moct také model lesní pojízdné pálenice,“ nalákal Jan Pospíšil ze společnosti Silvajagd. Poprvé se na veletrhu uskuteční také dřevorubecká show Stihl Timbersports.

 

Vstupné na veletrhy Techagro, Animal Vetex, Silva Regina a Biomasa

  Základní vstupné Zlevněné vstupné s předregistrací na internetu, studentské Rodinné (2 dospělí + až 4 děti ve věku 6-15 let) Rodinné pasy
všechny dny 160 Kč 100 Kč 200 Kč 200 Kč
Otevírací doba: neděle-čtvrtek 9:00-18:00

 

Autoři

Štítky Techagro, animal, vetex, silva, regina, biomasa, bvv, výstaviště, brno, zprávy, 2014, veletrh, pavilon, Brněnské výstaviště, John Deere, Zetor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekordní Techagro nabídne pojízdnou pálenici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.