Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motosalon zahájili vlci z Ruska

Otevřením expozice největšího ruského motorkářského klubu Nočních vlků začal ve čtvrtek na brněnském výstavišti veletrh Motosalon. Představí se na něm přes sto padesát značek motocyklů z dvanácti zemí světa.

Organizátoři čekají, že se do neděle v pavilonech vystřídá padesát tisíc lidí. „Těší mě, že vystavovatelé našli odvahu přijet sem i v době, kdy se jim nedaří. Věřím, že právě Motosalon přispěje ke zlepšení jejich prodejů,“ řekl generální ředitel brněnských veletrhů Jiří Kuliš.

ČTĚTE VÍCE Koule smrti, Noční vlci a Abrahamova nová motorka. Do Brna míří Motosalon

Na akci mají svou expozici také jihomoravští policisté. Vystavují motorky z různých států. „Jsem za tuto akci rád. Oceňuji zejména doprovodné programy, které upozorňují na bezpečnost na silnicích,“ sdělil šéf jihomoravských policistů Leoš Tržil.

O bezpečnosti mluvil také herec a moderátor Dalibor Gondík, který na výstavišti odhalil novou motorku Karla Abrahama. „Když jezdci vyráží na cestu, měli by si dát reflexní pásku nebo vestu, ať je řidiči vidí,“ myslí si Gondík.

ČTĚTE VÍCE Abrahamovu motorku pokřtili šampaňským

Na Motosalon přišla také Jana Pavelková. „Chci si na nadcházející sezonu pořídit novou helmu a další vybavení. Také jsem zvědavá na nové modely mých oblíbených značek,“ svěřila se Pavelková.

Souběžně s Motosalonem se konají také veletrhy Prodítě a Rybaření.

Autoři

Štítky motosalon, karel, abraham, motogp, automotodrom, masarykův, okruh, suzuki, yamaha, prodítě, jakub, vágner, motorka, zprávy, Brno, 2014, výstaviště, veletrhy, Rusko, veletrh, Brněnské výstaviště, Karel Abraham, Dalibor Gondík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motosalon zahájili vlci z Ruska  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.