Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kočárky s rukavicemi nebo samoohřívací lahev. Výstaviště nabízí vše pro děti

Pětaosmdesát dodavatelů dětského zboží z České republiky, Slovenska a Polska představuje v rámci veletrhu Prodítě od pátku do neděle v pavilonu V brněnského výstaviště potřeby pro ratolesti i jejich rodiče. Návštěvníci mají možnost koupit si zboží za zvýhodněné ceny.

Na veletrhu lidé uvidí kromě oblíbeného zboží i novinky, které ještě nedorazily na prodejní pulty. „Maminky ocení třeba kojeneckou lahev, která ohřeje mateřské mléko za minutu bez elektřiny, nebo oblečení, které lze přizpůsobit až přes tři velikosti,“ nalákala mluvčí veletrhu Jana Tyrichová. K vidění je i kočárek, který má na rukojeti zabudované rukavice, takže maminky v zimě nepocítí chlad.

Pro nejmenší připravili organizátoři dětský svět, jehož součástí je letos nově také Disney kino. „Nechybí ani doprovodný program, ve kterém návštěvníky v neděli přijdou pobavit JŮ a HELE,“ podotkla mluvčí. Na maminky zase čeká bezplatné odborné poradenství v oblasti přípravy k porodu nebo péče o dítě.

Na veletrh se vydala i Petra Rabušicová. „Jsem v šestém měsíci těhotenství, takže jsem se přišla podívat na nějaké oblečení pro nastávající maminky. Také bych už ráda vybrala nějaké hračky,“ svěřila se Brňanka.

Prodítě mohou zájemci navštívit ještě v neděli od devíti hodin ráno do čtyř hodin odpoledne. „Dospělí za lístek zaplatí sto šedesát korun, registrovaní na internetu, studenti a děti do patnácti let o třicet korun méně. Za rodinné vstupné dají lidé dvě stě padesát korun, s rodinným pasem získají slevu padesát korun. Děti do šesti let mají vstup zdarma,“ dodala Tyrichová.

Souběžně s veletrhem Prodítě se koná také Motosalon a Rybaření.

Autoři

Štítky motosalon, prodítě, rybaření, zprávy, brno, 2014, bvv, výstaviště, kočárek, matka, veletrh, Polsko, Česko, Slovensko, Brněnské výstaviště, Walt Disney

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kočárky s rukavicemi nebo samoohřívací lahev. Výstaviště nabízí vše pro děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.