Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ice Bucket Challenge po brněnsku v podání hasičů a strážníků

Ledová výzva, která se valí internetem, doputovala prostřednictvím rádia Magic Brno až k brněnským strážníkům. Městská policie se rozhodla k virální kampani pro boj s neléčitelnou nemocí připojit, netradiční formou by ovšem ráda ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Jihomoravského kraje připomněla její původní význam.

Před kameru se v pátek v 10 hodin postavila přibližně dvacítka žen a mužů z řad městské policie a stejný počet hasičů. K polévání ovšem neposloužil obyčejný kbelík naplněný ledovou vodou, ale rovnou hasičská cisterna.

Každý z účastníků dle vlastního uvážení přidal příspěvek na výzkum léčby amyotrofické laterální sklerózy a celková vybraná částka poputuje na účet, jehož číslo je k dispozici na webu www.alsa.org.

Strážníci a hasiči jsou si vědomi, že i módní vlna zasílání příspěvků na konkrétní účel může být pro potřebné velmi užitečná. Při natáčení ovšem upozorňují na to, že pomáhat je možné po celý rok, a to nejrůznějším veřejně prospěšným sdružením a institucím.

Komu hasiči a strážníci poslali společnou výzvu?

Štítky strážníci, hasiči, městská policie, ice bucket challenge, výzva, als, Hasičský záchranný sbor, Brno, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ice Bucket Challenge po brněnsku v podání hasičů a strážníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.