Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Harley-Davidson představil legendu v novém a nejlehčí touringový model

Šestnáct hodin po premiéře ve Spojených státech amerických mohli návštěvníci brněnského Motosalonu zhlédnout v pátek dva nové motocykly Harley-Davidson pro letošní rok. Americká firma při jejich vývoji dbala na požadavky a přání zákazníků.

Firma na veletrhu odhalila přepracovaný model Low Rider a motorku SuperLow 1200T. „První zmíněný stroj odkazuje na retro sedmdesátých let, dočkal se však moderního provedení. Druhý je zase nejlehčí touringový model z naší nabídky,“ řekl marketingový ředitel Harley-Davidson pro střední a východní Evropu Michal Fric.

Aby motorky co nejlépe vystihly potřeby zákazníků, má firma po celém světě stovky skupin, ve kterých tisíce lidí vyjadřují přání a požadavky. „My je poté překlápíme do našich produktů,“ vysvětlil generální ředitel Harley-Davidson pro střední a východní Evropu Martin Heřmanský.

No nové modely se přišel podívat i Libor Daněk. „Harley-Davidson je legenda. Mám radost, že se jim daří jít s dobou. Přitom zachovávají jedinečnou atmosféru poctivého a dobře postaveného stroje,“ ocenil Daněk.

Autoři

Štítky Harley-Davidson, brno, motosalon, motocykl, motorka, výstaviště, bvv, zprávy, 2014, USA, Střední a východní Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harley-Davidson představil legendu v novém a nejlehčí touringový model  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.