Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Jubilejní ročník Brněnského Majálesu ohromil

Jubilejní desátý ročník studentského svátku se vskutku vydařil. Festival si nenechalo ujít přes 20 tisíc mladých lidí, kteří si užili hned několik koncertů. Díky spolupráci se značkou Gambrinus Excelent přináší Brněnská Drbna z akce rozsáhlou fotoreportáž.

Festival se letos konal na brněnském výstavišti. Publikum zpočátku rozehřívaly na několika pódiích kapely jako Mňága, Žďorp nebo Sunshine. Poté se divákům představili také Sto zvířat, Xindl X, Chinaski či Mandrage.

Na největší scéně přilákal tisíce fanoušků zlatý slavík Tomáš Klus. Potlesk si na druhém největším pódiu vysloužili i slovenští punkeři z kapely Inekafe a pardubická Vypsaná fixa.

Obdivuhodnou show pak předvedla kapela Kryštof, která přitáhla k hlavní stagi ještě více fanoušků, než Tomáš Klus. Její písně doprovázel ohňostroj, lítající papírky nebo nafukovací balonky.

Titul Miss Majáles získala Kateřina Světlíková z Mendelovy univerzity a králem se stal její kolega Jakub Studený. Akcí provázel moderátor Jan Kraus.

Majáles tak nabídl divákům celou řadu českých i slovenských hvězd včetně bohatého doprovodného programu přímo na výstavišti.

Foto: František Pavlíček

Fotoreportáž z Brněnského Majálesu

Pátek, 17. května 2013, 10:09

Brněnský Majáles 2013
Brněnský Majáles 2013

Štítky Brněnský Majáles, Výstaviště, Majáles, Brno, návštěva, koncerty, hudební skupina, Gambrinus, Tomáš Klus, Xindl X, koncert, Chinaski, Iné Kafe, Vypsaná fiXa, Kryštof, Jan Kraus, František Pavlíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Jubilejní ročník Brněnského Majálesu ohromil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.