Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Factory Fashion Market oslaví desáté výročí

Nezávislou módu, šperky a doplňky představí na konci března na Factory Fashion Marketu v BuranTeatru v Kounicově ulici v Brně šedesát designérů. Módní akce se v Brně koná už podesáté.

Návštěvníky čekají kromě prodejců také DJové a módní přehlídky. „Zajistili jsme i občerstvení z poctivých surovin,“ informovala organizátorka Kateřina Hanko Pletichová. Doplnila, že návrháři se mohou přihlásit k účasti až do třiadvacátého února na webových stránkách novetrhy.cz.

Na akci se těší například Brňanka Anna Šulcová. „Na Factory Fashion Market chodím pravidelně a vždy si tam něco vyberu. Líbí se mi, že prodejci vyrobí jen několik kusů zboží, takže je malá pravděpodobnost, že potkám někoho se stejnými náušnicemi,“ řekla studentka.

Výroční trh s módou se koná v pátek osmadvacátého března od jedné hodiny odpolední do desáté hodiny večerní a v sobotu devětadvacátého března od deseti hodin dopoledne do deseti hodin večer. „Vstup na akci je zdarma,“ uzavřela Hanko Pletichová.

Autoři

Štítky Factory Fashion Market, Lovemusic, trh, móda, šperky, naušnice, Brno, Buranteatr, Anna Šulcová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Factory Fashion Market oslaví desáté výročí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.