Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Den otevřených dveří Brněnských komunikací potěšil hlavně děti

Stovky Brňanů využily dne otevřených dveří v podniku Brněnské komunikace a poznaly blíže techniku a služby, které tato městská společnost poskytuje. Možnosti osahat si asfaltový finišer, sypací vozy, speciální vůz pro horizontální značení silnic nebo vysokozdvižnou plošinu využívaly hlavně dětští návštěníci. Jejich tátové zkoumali technické parametry vozidel a maminky pohotově pořizovaly fotodokumentaci.

Pořadatelé dnes měli velké štěstí na počasí - krásný den dokonale splňoval představu o příjemném babím létu. Děti se nejvíce soustředily na dopravní hřiště, kde využily možnosti jízdy na elektrických čtyřkolkách nebo autech. Jízdy byly doprovázené základní naukou o dopravním provozu, jehož pravidla musely pečlivě dodržovat. 

Své stánky představili také městští strážníci nebo rádio Kiss Hády. Městská policie připravila slalom a jízdu zručnosti na kolech a odrážedlech, tým rádia Kiss pak zajišťoval hudební složku akce a také malování na rozzářené obličeje dětí. 

Štítky brněnské komunikace, doprava, den otevřených dveří, Brno, program, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den otevřených dveří Brněnských komunikací potěšil hlavně děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.